maistori-bg.com Вароциментова мазилка

Вароциментова мазилка|Силистра|Мазилка

ВАРОЦИМЕНТОВА МАЗИЛКА

по-договаряне
обява №: 1851000078995
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
Град: Силистра |Район: Силистра |Област: Силистра
   

Вароциментова мазилка

Вароциментовата мазилка е подходяща за вътрешно и външно приложение. Този тип мазилка се прилага върху почти всички видове основи като тухли, бетон, камък, стари мазилки и други. Добро решение е полагането на този вид мазилка в случаите, когато се налага изравняване на стените и таваните след грубото строителство.

В последните години някой от водещите компании разработиха и пуснаха на пазара топлоизолационна вароциментова мазилка, в състава на която влизат топлоизолацонни материали и фибри, която подобрява значително топлоизолационните качества на вароциментовата мазилка. С въвеждането на новите технологии, се добавят още полезни характеристики като: подобрен коефициент на топлопроводимост, хидрофобност и устойчивост на ефлооресценция избиване на соли .

Подготвяне и нанасяне на вароциментовата мазилка
Правилната подготовка на основата преди нанасянето на мазилката е от съществено значение за сцеплението на материала с основата и за качеството на повърхностния слой. Повърхността, която ще се измазва трябва да бъде почистена от прах и замърсявания, както и да бъде суха, стабилна, обезпрашена и незамръзнала. Силноабсорбиращи основи като газобетон или основи с различна хигроскопичност – смесена зидария трябва да бъдат предварително грундирани. Основи с ниска хигроскопичност – гладък бетон трябва да бъдат предварително третирани с бетонконтакт. За да се избегне риска от напукване на мазилката при нанасяне върху основи от различни материали тухли, бетон, газобетон върху контактната зона се поставя армираща мрежа от фибростъкло около 20 см по цялата дължина, също така и в зоните с голямо напрежение напр. ъгли на врати, прозорци . За постигане на по-добра равнинност на повърхността е препоръчително да се използват неръждаеми метални водачи, а за идеални ъгли се поставят метални ъгли.

Мазилката се нанася на ивици посредством всички видове измазващи машини, което намалява времетраенето и разходите за труд и позволява нанасянето на повече квадратура. Първоначално прясната смес се подравнява с мастар тип H , който се издърпва с леки хоризонтални движения като се държи под ъгъл 90˚ спрямо т. нар. майки . След нанасянето следва да се направи контролно замерване на повърхността с нивелир и ако има отклоненията от вертикала или равнината на повърхността, добавете необходимото количество материал по метода мокро в мокро . За дебелина над 25 мм мазилката се прилага на повече слоеве в разстояние на поне един ден, като трябва да се внимава да не се наруши основният пласт. След известно време, когато мазилката дръпне повърхността се изравнява като се орежат всички неравности с мастар. Така подготвена основата е готова за полагане на заглаждаща шпакловка.

За постигане на гладък естетически вид, повърхността може да се заглади с шпакловка на гипсова основа или на циментова основа, които се нанасят на две или повече ръце в зависимост от желаната гладкост.

Предлагаме следните услуги:
полагане на гипсова мазилка с турбозол;
полагане на варо-циментова мазилка с турбозол;
полагане на подови замазки;
гипсова шпакловка, грундиране и боядисване на стени и тавани;
полагане на настилки и облицовки от мрамор, теракот, фаянс, гранитогрес, камък и други;
сухо строителство - окачени тавани, растерни тавани, преградни стени, декоративни и нестандартни фигури със скрито осветление;
фасадна минерална мазилка;
декоративна вътрешна мазилка;
вътрешна и външна топлоизолация ниско строителство ;
хидроизолация на плоски покриви, подземни етажи, мокри помещения и други;
цялостен ремонт на баня и тоалетна;
къртене на замазки и стари мазилки;
обръщане на врати и прозорци.



Почистване след ремонт в Силистра

Ремонт на покриви Силистра, Изграждане на нов покрив Силистра

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Силистра.

Добави мнение за Вароциментова мазилка| Бобристрой ЕООД





Не бяха намерени подобни обяви!