maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Враца.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Враца. |Враца|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ГРАД ВРАЦА.

по-договаряне
обява №: 28844391740
публикувана преди 12 дни
изтича след 3 месеца
Град: Враца |Район: Враца |Област: Враца
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Враца.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Враца.
Цялостно изграждане на нов покрив в град Враца!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Враца и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мездра, Мизия, Оряхово, Роман и селата.

Замяна на покривно покритие и ремонт на покриви в град Враца.

Фирма Силвър Строй е сред лидерите за замяна на покривна настилка в района на град Враца. Нашите служители се обучават ежегодно от производителите, за да предоставят на нашите клиенти най-добрите услуги за цялостно изграждане на покриви на пазара, както за жилищни, така и за търговски услуги.

Служителите на Силвър Строй преминават ежемесечни обучения за безопасност. Те непрекъснато се обучават, за да се осигури безопасност за всички наши служители. Все пак ние работим на покриви на високо и стръмно . Служителите са под постоянен риск от падане, когато извършват услугата за ремонт на покриви. Затова е и обучението и екипировката за безопасност. Личните предпазни средства са задължителни за всички наши служители, когато са на работа.

Нашите опитни покривни експерти ще се срещнат със собствениците пожелали услугите ни. Те ще проучат таванското пространство за правилна вентилация, ще проверят съществуващия покрив и улуците, за да осигурят ново подробно предложение за иновативни продукти, които най-добре отговарят на нуждите на собствениците. Можем също да предложим някои опции, които могат да подобрят Вашия имот, като се представят по-добре при определени условия.

Преди да започне смяната на покривното покритие, наш служител ще се срещне със собственика, за да преразгледат договора и да обсъдят всички подробности относно желанията на клиента, както и въпроси относно достъпа до обекта.

В деня на извършване на работата ръководителят ще инструктира екипите на Силвър Строй за плана за ремонтните дейности, ще повтори основните мерки за безопасност.

Фирма Силвър Строй се гордеят с това, че осигуряват достатъчно мъже, за да завършат повечето обекти, които са за малки ремонти, за един ден. Този процес минимизира неудобството за клиента и риска от лошо време.

В нашата фирма се отнасяме с клиентите си така, както бихме искали да се отнасят с нас и пазим вашия дом сякаш е наш.
Позволете ни да ви помогнем в ремонта или цялостно изграждане на нов покрив. Моля, обадете се на телефон 0876 39 22 31 и заявете нашите услуги още днес!



Строителни услуги - Враца, Монтана, Искърско дефиле, София, Мездра

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Враца.

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Враца. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!