maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Силистра.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Силистра. |Силистра|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В СИЛИСТРА.

по-договаряне
обява №: 7665441382950
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
Град: Силистра |Район: Силистра |Област: Силистра
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Силистра.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Силистра.
Ремонт или цялостно изграждане на нови покриви в Силистра!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Силистра. Може да разчитате на нашите услуги и в Алфатар, Главиница, Дулово, Кайнарджа, Ситово и Тутракан.

Чували ли сте израза Здрав покрив – здрава къща . Да, а според Вас това така ли е … Вярно ли е ? … Разбира се, че е вярно, ако покривът на къщата е повреден започва да се руши цялата сграда. Още при първия дъжд навлиза вода в къщата, тя е причината за появата на влага, мухъл и гниеене на дървената конструкция на покрива. Освен това водата започва да измива и свързващото вещество между тухлите на къщата. Било то вар, цимент, хоросан, мазилка и други. Това в старите кирпичени къщи има изключително разрушителен ефект. Водата буквално измива основите и стените на сградата и я разрушава за месеци.

Още при първите признаци за наличие на проблем с покрива на къщата ви, вземете мерки докато е време. Не допускайте проникване на вода в подпокривното пространство, защото това ще ви струва пари. Питате се как, ами водата носи след себе си разрушителен ефект за конструкцията на сградата ви, а дори при малки течове в под покривното пространство се образува мухъл. Той е вреден за нашето здраве и трудно се премахва, а ако държите стари мебели и дрехи на тавана си, след появата на мухъл – просто ще трябва да ги изхвърлите.

За да не се стига чак то подобни неприятни ситуации, вземете мерки навреме. Ето някой важни съвети, които трябва да спазвате при поддръжката на покрива си. Първо след всяка силна буря проверявайте покрива си за разместени керемиди, задръстени улуци, поява на течове. Съвет от наши специалисти: течовете най-добре се локализират, не след бурята, а още по време на нея. При силен дъжд, трябва да се качим в под покривното пространство и тогава ще видите течовете в действие. Вземете маркер и отбележете проблемните зони и след като изчакате да премине дъждът се качете на покрива, за да видите, защо са се появи тези течове. Това ще ви спести много време от нежелани бъдещи проблеми. Профилактиката е най-добрият начин за избягване на скъпи поправки на покрива ви.

Пренареждането на разместени керемиди след силна буря е задължително. Тази стъпка ще ви спести много проблеми, освен това разместените керемиди може да паднат и да ударят преминаващ наблизо човек. Тази работа не е толкова лесна и са необходими умения, но ако не може да се справите винаги може да се обърнете към фирма Силвър Строй и тя ще реши проблемите ви с покрива. Нашите служители са експерти в работата си и я вършат с желание. Вие може да се доверите изцяло на уменията им за израждане и ремонт на покриви.

Фирма Силвър Строй разполага с нова и модерна строителна техника, добре обучени служители и може да построи нов покрив за къщата ви, който да издържи десетилетия. Ние работим само с качествени строителни материали и даваме гаранция за положения от нас труд. Веднъж избрали нас за ремонта на покрива ви, няма да ви е необходима друга фирма, ние предлагаме цялостни услуги за изграждане и ремонт на покриви.

Доверете се на фирма Силвър Строй за ремонт и цялостно изграждане на покриви в град Силистра и област Силистра!



Ремонт на покриви Силистра, Изграждане на нов покрив Силистра

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Силистра. | Силвър Строй


Полезни съвети от майстори

Разгледай още съвети