maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Ямбол.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Ямбол. |Ямбол|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ГРАД ЯМБОЛ.

по-договаряне
обява №: 411712442489
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
Град: Ямбол |Район: Ямбол |Област: Ямбол
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Ямбол.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Ямбол.
Цялостно изграждане на нов покрив в град Ямбол!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Ямбол и областта. Не се притеснявайте да ни се обадите за изграждане на нов покрив дори в Болярово, Елхово, Стралджа и селата.

Фирмата ни предлага специализираните си услуги вече повече от 15 години в цяла област Ямбол и имаме стотици доволни клиенти. Разполагаме с модерна техника и опитни служители – покривачи, стоителни инженери и други. Все пак изграждането на нов покрив не е лесна задача, преди самия старт трябва да се направят множество прецизни изчисления, за да се сметне конструкцията на покрива. Изчисленията се правят след основна консултация с клиента, записват се неговите желания и възможности, така че да му бъде направена възможно най-добрата оферта в съотношение цена качество. Трябва да ви предупредим, че ние работим само с качествени материали, защото даваме гаранция за извършената от нас работа! Ние държим на добрата си репутация, за нас доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получим, защото от опит сме разбрали, че той ни препоръчва на свои приятели, близки и познати. Благодарение на упоритата си работа изпълняваме всяко едно желание на клиента. Това са само част от причините, които ни помогнаха не само да се задържим на пазара на тези услуги, но и да се развиваме и закупим нова и модерна техника, да обучим и специализираме всичките си служители в ремонта и изграждане на покриви.

Може да разчитате на фирма Силвър Строй за:

Полагане на хидроизолация;
Разкриване на покрив;
Поставяне и пренареждане на битумни керемиди;
Отстраняване течове;
Тенекиджийски услуги;
Монтаж и демонтаж на улуци вертикални и хоризонтални ;
Смяна на капандури;
Измазване на капаци с вароциментов разтвор;
Полагане на подкеремидна изолация;
Реконструкция на покриви;
Топлоизолация;
Изграждане на навеси и беседки
Други.
За нас служителите на фирма Силвър Строй ще бъде удоволствие да ви помогнем в някоя от гореспоменатите услуги. Цените ни са ниски и достъпни и може сами да се уверите в това. Обадете се на телефон 0876 39 22 31 и ние ще изпратим един от нашите инженери специалисти, за да изчисли колко ще струва желания от вас покрив. Ние ще ви направим най-добрата възможна оферта на пазара, като се има предвид качествените материали, които използваме. Не забравяйте, че ние ще сключим договор с вас и ще дадем гаранция за труда си!

Видът на покрива е от основно значение, за определяне на цената. Голямо е значението дали той ще бъде скатен, плосък или мансарден. Все пак основен параметър при изчисленията и ако желаете да научите повече за ценообразуването, може да прочетете тук в сайта ни, даваме и много полезни съвети за поддръжка на покриви!



Услуги с комбиниран багер, мини багер и самосвал

Ел. услуги изграждане на ел. инсталации извършване на ел. ремонти.

Бетонов център ямбол, бетон ямбол, доставка на бетон Ямбол

Проектиране, доставка на материали, строителство, ремонт

Монтаж на гипскартон и шпакловка на разумни цени

Услуги с Багер и Самосвал Ямбол

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Ямбол.

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Ямбол. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!