maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Кърджали.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Кърджали. |Кърджали|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ГРАД КЪРДЖАЛИ.

по-договаряне
обява №: 5622139604516
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
Град: Кърджали |Район: Кърджали |Област: Кърджали
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Кърджали.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Кърджали.
Ремонт или цялостно изграждане на нови покриви в град Кърджали!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Кърджали и селата. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Кърджали.

Повреждане на покрива в следствие на буря …

Град и силен вятър могат да нанесат щети на покривната ви система. Потърсете признаци на увреждане от бурята, когато времето се успокои или по време на нея, като отидете в под покривното пространство. Огледайте внимателно за мокри петна, наличие на мухъл и други следи от течове.

Проверете за липсващи керемиди след края на бурята, разместени керемиди, както и за състоянието на улуците, водосточните тръби и други. Имайте предвид, че някои щети не могат да бъдат забелязани лесно, те изискват опитно око и внимателно, щателно оглеждане.

Увреждането от градушка обикновено се проявява като дупки и пролуки в плочките или в улуците. Обаче, не всички щети от градушка са очевидни, тъй като може просто да отслабят покривната ви конструкция и да предизвикат течове, които да се проявят по-късно. По-старите покриви са по-подозрителни. Ако подозирате, че имате щети от градушка, трябва да се обадите на фирма Силвър Строй, за да ви изпратим професионален инженер, за да огледа покрива ви. Той ще ви каже най-добре какви са щетите ви и какви мерки трябва да се предприемат, за да защитите покрива и къщата си. Ние ще ви предложим най-добрата оферта за ремонт на покриви в град Кърджали и областта.

Ако буря удари дърво и то падне върху вашия дом, евакуирайте по най-бързия начин, докато Силвър Строй не пристигне за да огледа покрива и да оцени структурните повреди, след което да извърши аварийни ремонти дейности. Също така се обадете на застрахователния си агент, ако имате застраховка, така че той или тя да може да определи дали трябва да подадете иск за обезщетение. Снимайте повредата и пазете касови бележки за всяка работа, която изпълнявате, като купуване на нови керемиди и поправка на дупка на покрива. Най-добре е да не барате нищо до пристигане на застрахователния агент, който ще направи снимки и ще заведе щетата.

Ние от фирма Силвър Строй даваме гаранция за труда си и в случай на щети от буря, трябва отново ние да поправим поразеното място, за да си продължи периода на гаранцията. Това е нормално, защото ако изберете друга фирма или поправите щетата сами, ние не може да дадем гаранция, че няма да има течове. Все пак не сме правили поправката ние, за да гарантираме за нея.

Наемане на фирма за ремонт или цялостно изграждане на покриви в град Кърджали.

Има много важни въпроси, които трябва да зададете на потенциален покривен покривач от Кърджали, преди да започнете ремонтни дейности. Не забравяйте да проверите лиценза на фирмата, както и тяхната застраховка. Това са важни условия, за да разберете дали фирмата е лицензирана и може ли да се и се доверите, ако те ви дават гаранция – тя достоверна ли ще е. Най-евтината оферта може да не е най-добрият ви избор и да се избегне от врата до врата изпълнители, които идват чукат след буря. Вие трябва да изберете най-добрата оферта в съотношение цена качество, затова вашият правилен избор е фирма Силвър Строй. Ние ще изпълним вашия проект за нов покрив и ще дадем гаранция за труда си, лицензирана и отговорна фирма сме и може да разчитате на нас.

Доверете се на фирма Силвър Строй за ремонт и цялостно изграждане на покриви в град Кърджали и областта!
Полагане на хидроизолация;
Разкриване на покрив;
Поставяне и пренареждане на битумни керемиди;
Поставяне и пренареждане на керамични керемиди;
Отстраняване течове;
Тенекиджийски услуги;
Монтаж и демонтаж на улуци вертикални и хоризонтални ;
Смяна на капандури;
Измазване на капаци с вароциментов разтвор;
Полагане на подкеремидна изолация;
Реконструкция на покриви;
Смяна на покривна настилка;
Топлоизолация;
Изграждане на навеси и беседки
Други.



Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Кърджали.

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Кърджали. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!



Други строителни услуги за Кърджали

Строителни услуги Кърджали град

Няма намерени други обяви в тази област!