maistori-bg.com PVC И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

PVC И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА|Велинград|Дограма

PVC И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

по-договаряне
обява №: 5595152001917
публикувана преди 11 дни
изтича след 2 месеца
Град: Велинград |Район: Велинград |Област: Велинград
   

PVC И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

PVC И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА
Предлагаме доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Работим с най-добрите производители в България и Европа. Екипът ни е от професионалисти с опит в демонтажа и монтажа на дограми, които предварително ще ви консултират на каква марка и дограма с какви параметри е най-добре да се спрете.
Изборът – PVC или алуминиева дограма – се определя от характера на сградата, интериора, към шумна или към по-тиха улица гледат прозорците, има ли топлоизолация и бюджета, с който разполагате.

Как да разбера колко енергоспестяващ е един профил
Колкото по многокамерна е дограмата, толкова повече топлина задържа в помещението.
Коефициентът й на топлопреминаване – Uw – трябва да е нисък. Имайте предвид, че той зависи и от това какъв стъклопакет ще изберете.

И все пак коя дограма е по-добра PVC и алуминиевата
Често ни задават този въпрос, затова отново отговаряме – коя дограма ще е най-добра за вашата сграда зависи от множество фактори.

PVC дограмата е по-евтина, по-малка е вероятността да образува конденз и е с отлични топлоизолационни свойства. Проблемът е, че остарява по-бързо, което се отразява на външния й вид – пожълтяване, и на качествата й – увреждане и изкривяване на профила.

Алуминиевата дограма е по-здрава и по-устойчива на всякакви климатични условия. Топлопроводимостта й е по-висока, разнообразието от цветове е по-голямо отколкото при PVC дограмата и се поддържа по-лесно. Един от основните проблеми е, че по-лесно образува конденз, освен ако не е с прекъснат термомост.

Защо да изберете нашите услуги
Качествени профили и разнообразни цветове. Работата ни с най-добрите производители на PVC и алуминиева дограма гарантира, че ще можете да избирате между качествени профили и да намерите този, който отива на фасадата и интериора ви.

Консултантски услуги от професионалисти. Запознаваме се с особеностите на помещението и ви помагаме да изберете дограма, която е наистина подходяща за него.

Майсторски монтирана дограма. Добрият монтаж и уплътнението на фугите около дограмата са третият компонент, който е важен за топлоизолационните й качества. Не рискувайте да изберете подходящия модел, да вложите пари в скъпа дограма и след това да намалите ефективността й с лош монтаж.



Добави мнение за PVC И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА| Александър и синове





Не бяха намерени подобни обяви!