maistori-bg.com ИЗРАБОТКА НА ШЛАЙФАНИ БЕТОНИ

ИЗРАБОТКА НА ШЛАЙФАНИ БЕТОНИ|Велинград|Шлайфане на бетон

ИЗРАБОТКА НА ШЛАЙФАНИ БЕТОНИ

по-договаряне
обява №: 8624583880687
публикувана преди 11 дни
изтича след 2 месеца
Град: Велинград |Район: Велинград |Област: Велинград
   

ИЗРАБОТКА НА ШЛАЙФАНИ БЕТОНИ

ИЗРАБОТКА НА ШЛАЙФАНИ БЕТОНИ
В какви случаи се ползва шлайфан бетон
От него се прави основа за полагането на индустриални подови настилки от всякакъв вид смоли: полиуретанови, епоксидни, акрилни и др. Препоръчваме да направите основа от шлайфан бетон за всеки тежко натоварен промишлен под. Якостта на натиск на този тип основа може да стигне до 30 МРа.

Особености на обработката на шлайфания бетон, използван като основа за полагане на индустриални подови настилки.
Да се направи основа от шлайфан бетон е специфична задача. Материалът е капризен, по време на изработката на основата е много податлив на климатичните промени и са необходими подходяща техника и добър професионален опит на екипа, за да бъде всичко наред.

Нашите екипи полагат шлайфан бетон за основа на индустриален под от смола с хеликоптер механична пердашка и с диск тава . Не правят запечатка, за да остане грапава готовата основа и да може подовата настилка от смола да се захване за нея.

Има ли случаи, в които шлайфан бетон се използва за самостоятелна настилка
Да, подходящ е за:

складове – предимно за нехранителни продукти
газостанции, бензиностанции, метанстанции – в този случай към бетона се прибавя графит, за да бъде антистатична получената подова настилка безискрова и електропроводима
търговски вериги
логистични центрове
Какви са недостатъците на употребата на шлайфан бетон като самостоятелна подова настилка
Пързаля се в мокро и най-вече снежно време.
Отделя повече прах от саморазливните полимерни подове, затова не е подходящ за помещения, в които е задължително да се спазват високи хигиенни изисквания. Поради тази причина не може да се ползва и във фармацевтичната и хранително-вкусова промишленост – не отговаря на европейските стандарти за подови настилки.



Свържете се с нас – Александър и синове ООД, за да обсъдим какъв тип шлайфан бетон ви е необходим – за основа, за самостоятелна настилка, с примеси или без. Ще ви консултираме и ще извършим и контролираме целия процес по изработка на бетона.



Добави мнение за ИЗРАБОТКА НА ШЛАЙФАНИ БЕТОНИ| Александър и синове





Не бяха намерени подобни обяви!