maistori-bg.com ХИДРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ ЦЕНИ 2024

ХИДРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ ЦЕНИ 2024|София| Хидроизолация на покриви,

ХИДРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ ЦЕНИ 2024

по-договаряне
обява №: 5198679333378
публикувана преди 12 дни
изтича след 3 месеца
Град: София |Район: София |Област: София
   

ХИДРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ ЦЕНИ 2024

ХИДРОИЗОЛАЦИИ НА ПЛОСКИ ПОКРИВИ
Грижата за покрива е една от най-важните мерки, които следва да бъдат предприети, при цялостната поддръжка на сградата. Покривът попива най-много влага, в следствие от проливни дъждове, градушки и снегове. По този начин бива нарушавана целостта, устойчивостта и здравината на бетона, както и останалите материали, използвани при изграждането му.

Качеството в прилагането на хидроизолация на покрив се състои в това какви точно материали използваме. Не по-малко значим е и екипът професионалисти, които ще се погрижат за перфектната поддръжка на нашата сграда.

Какво представлява плоският покрив?

Покрива е една от основните части на която и да било сграда. Без него домът ни би започнал да се руши, под влиянието на атмосферните налягания. Плоските покриви представляват строителни конструкции с наклон, който следва да бъде по-малък от пет градуса. Минималния наклон се изисква да бъде два процента по цялата повърхност на покрива и един процент към полите. Необходимо е да бъдат изградени по начин, който да гарантира за механични и динамични натоварвания през целия им живот.

Видове хидроизолационни материали, използвани при плоски покриви

На пазара се предлагат няколко основни типа изолации. Най-често употребявани са битумните хидроизолации. Другия разпространен тип са водоразтворимите. Те често биват използвани в строителството на жилищни сгради. Съществуват и друг тип мембрани, които имат високо качество.

Независимо какви материали ще използваме за хидроизолация на плосък покрив, самото прилагане също има огромно значение. Важно е да се допитаме до специалисти в тази сфера, които ще успеят да подобрят състоянието на имота и да Ви предложат гаранция за изпълнението.
а нормативна уредба
Част първа. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Чл. 1. 1 С тази наредба се определят минималните изисквания при проектирането, изпълнението, контрола и приемането на хидроизолационни системи на строежите сгради и строителни съоръжения .

2 Изискванията на наредбата се прилагат при изпълнение на хидроизолационни системи на нови строежи, както и при основно обновяване, реконструкция, основен ремонт или преустройство на съществуващи сгради и съоръжения.

3 Наредбата не се отнася за проектиране, изпълнение, контрол и приемане на хидроизолационни системи на хидротехнически съоръжения, тунели и депа за твърди отпадъци, както и на хидроизолационни системи в условия на агресивна среда и агресивни въздействия.

Чл. 2. 1 Наредбата се прилага едновременно с нормативните актове и техническите спецификации, с които се определят изискванията към надеждността на конструкциите, безопасността при пожар, санитарно-хигиенните изисквания и здравословните и безопасни условия на труд, както и други изисквания, свързани с безопасността на строежите.

2 При проектирането и изпълнението на хидроизолационни системи на строежи със специфични характеристики при експлоатацията им се прилагат изискванията на тази наредба и на съответните специални нормативни актове и технически спецификации със специфични изисквания към съответния вид строеж.

Чл. 3. 1 Хидроизолационните системи се проектират така, че да са годни за предвидената за тях употреба и да осигуряват изпълнението на изискванията към строежите съгласно чл. 169, ал. 1 от Закона за устройство на територията ЗУТ .

2 При проектирането на строежите се предвиждат, а при изпълнението им се влагат хидроизолационни системи, които отговарят на Регламент ЕС № 305/2011 на Европейския парламент и на Съвета за определяне на хармонизирани условия за предлагането на пазара на строителни продукти и за отмяна на Директива 89/106/ЕИО, когато за продуктите има публикувани хармонизирани европейски стандарти или са издадени европейски технически оценки, и на Наредба № РД-02-20-1 от 2015 г. за условията и реда за влагане на строителни продукти в строежите на Република България ДВ, бр. 14 от 2015 г. .

Чл. 4. 1 Хидроизолационните системи се изпълняват в съответствие с изискванията на проекта и с указанията на съответния производител на продукта, в т. ч. при тяхното транспортиране и полагане.

2 Контролът на строителните и монтажните работи, свързани с изпълнението на хидроизолационни системи, се осъществява от лицето, упражняващо строителен надзор, или от техническия ръководител - за строежите от пета категория съгласно ЗУТ. . .
tags: Вътрешни ремонти цени, Ремонт на покриви в София цена, Подове от епоксидна смола, Индустриални подове цени, Хидроизолация на покриви цена, Ремонт на бани и тоалетни цени, Строителни ремонти цени, Саморазливни подове цена, Ремонт на покриви цена, Ремонт на стар апартамент цени, Бетонови работи цени, Ремонт на тротоари цени, Тротоари цени, Ремонт на плосък покрив цена, Киселиноустойчива изолация, Топлоизолация цени, Довършителни работи цени, Основен ремонт на панелен апартамент цени, Външна топлоизолация цени, Ремонт на апартаменти цени



УСЛУГА С КОМБИНИРАН БАГЕР СОФИЯ

Бригада груб строеж, търси работа в района от София, до Пловдив.

Домашен майстор, Дърводелски услуги

Ламинат Дъб Сарагоса 4558

Турбозолна мазилка, гипсокартон, топлоизолация, шпакловка.

Асфалтиране на паркинги в София

Ламинат Дъб Гренада 4556 Easy Step

Ламинат Дъб Трансилвания 3292

Ремонт на покриви, Дървени Навеси, Усвояване на Тераси, Балкони, Летни кухни, Перголи и Декинг.

Усилване и възстановяване на стоманобетонни конструкции, възстановяване на строителни конструкции

Редене на ламинат и монтаж на первази и лайстни

Ламинат Дъб Венеция 6201

Ламинат Деситилетен Бетон 3963

Професионално полагане на тротоарни плочки от РКЕМ ГРУП

Добави мнение за ХИДРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ ЦЕНИ 2024| ИЗОСОФ-ООД





Не бяха намерени подобни обяви!



Други строителни услуги за София

Строителни услуги София град

Асфалтиране на паркинги в София

София

Асфалтиране на алеи в София

София

Асфалтиране на големи площи в София

София

Асфалтиране на малки площи в София

София

Асфалтиране на дворове и паркинги в София

София

Асфалтиране на тротоар в София

София

Асфалтиране на улици в София

София

Асфалтиране на пътища в София

София

Архитектурно студио УЛЯНОВ АРХИТЕКТИ

София

Сглобяеми къщи

София

Асфалтиране София

София

Услуги с гипсокартон

София

Зидария и замазки

София

Груб строеж, Груб строеж на къщи

София

Кофраж и арматура

София

СУХО СТРОИТЕЛСТВО, МОНТАЖ НА ГИПСОКАРТОН

София

Ремонт на покриви, хидро изолация на покриви, дървени навеси, метални конструкции, монтаж на термо панели

София

Изравняване на под преди ламинат, саморазливна и машинна замазка

София

Шлайфани и щамповани бетони

София

Външна фасадна мазилка – Качество на ТОП цена

София

Полагане на декоративна мазилка

София

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град София.

София

Видеодиагностика на канали

София

Отпушване на канали и ремонт

София

Мазилки, замазки, шпакловки, зидарии, боядисване, топлоизолация, облицовки

София

БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ.

София

Фирма за строителни ремонти в София - Цени.

София

Редене на тротоарни плочки, унипаваж, паркинг елементи, ремонт на покриви в София и региона.

София

Вътрешни Ремонти.

София

Хидроизолация 100 % Качество.

София