maistori-bg.com Почистване след ремонт в София

Почистване след ремонт в София|София|Почистване след ремонт

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ В СОФИЯ

по-договаряне
обява №: 5514101623383
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
Град: София |Район: София |Област: София
   

Почистване след ремонт в София

След ремонт е важно да се изчисти добре и да се изведе обекта в завършен вид. И когато се извърши услугата почистване след ремонт ще бъдете готови да живеете в ремонтирания ви апартамент, къща или да започнете работа в новия си офис.

Никой не обича да се заема с тази дейност, но без почистване след ремонт няма как да минете и вие го знаете. Но пък ако не искате да си цапате ръцете и да се надишате на прах, вече има кой да свърши тази работа вместо вас, за да започнете или продължите на чисто. Ние предлагаме вътрешни ремонти в които се включват и почистване.

Купили сте си ново жилище или сте реновирали стар апартамент или къща – след този процес със сигурност пространството не е годно за обитаване, преди да бъдат изпълнение няколко задължителни условия. Разбира се, важно е преди всичко останало да се отстранят строителните отпадъци и остатъци, независимо дали говорим за арматурни железа, гипс, шпакловки, мазилка, петна от боя и т. н. Имайте предвид, че подобни материали не е редно да бъдах изхвърляни заедно в боклука заедно с битовите отпадъци. За строителните остатъци съществуват места и процедура за складиране, така че, ако не сте запознати, фирмата, която сте наели за почистване след ремонт, трябва да е наясно с въпроса.
Изнесли сте вече строителните отпадъци, но това е само началото. Пространството е наситено с прах и мръсотия от всякакъв вид, те трябва да бъдат отстранени на всяка цена, преди да помислите за каквото и да е обзавеждане и пренареждане. Впрочем, ако реновирате жилището и няма къде да пренесете мебелите, задължително е да ги покриете и предпазите по някакъв начин, защото е напълно възможно да се похабят безвъзвратно. След като приключим с ремонта и сме изнесли всички строителни непотребности, трябва да елиминираме целия прах, който се е натрупал след циклене или шлайфане, като е най-добре това да се осъществи по машинен метод за обезпрашаване от финни частици.

Следващият решаващ етап от привеждането на дома или офиса в пригоден за обитаване и употреба вид е почистването на настилките. Твърдите подови равнини като паркет и ламинат, фаянс и гранитогрес, дори и балатум, е силно препоръчително да бъдат поне първоначално излъскани с професионална машина, за да бъдат отстранени всякакви остатъци от прах, мръсотия, акари, микроорганизми и други, макар че за последните споменати се налага и допълнително третиране. Меките подови настилки – килими, мокети, ако са били ползвани преди това, също е наложително да бъдат изпрани, преди да се положат отново.

Дотук като че ли ви разказахме за по-мащабните дейности, но и дреболиите са не по-малко важни. Да, вероятно и сами можете да се захванете с дограмите и прозорците, както и с другите видове стъкла и огледала, но при положение, че сте се доверили на професионалисти за преждеописаните проблеми, то защо не оставите в техните ръце и тази работа? В списъка с неизбежното почистване с освен ПВЦ-рамките и стъклата, които те държат, трябва добавим и радиаторите, всички врати и дръжките към тях, контакти, ключове, безброй ъгълчета – струва ли си главоболието и усилията, ако има кой да го свърши вместо вас? Излезте, забавлявайте се и когато се върнете, хората, на които сте възложили тази работа, ще са направили така, че всичко да блести.

Но не всичко приключва с повърностите и ъглите. Остава да се почистят и мебелите, при положение, че не сте ги изнасяли по време на ремонта. Да се надяваме, че не са се похабили по време на ремонт – дори и да са се запазили, пак се налага да бъдат дезинфекцирани и обезпрашени, най-малко това. При ремонт както и да се покрият пак ще имат нужда от почистване поради наличието на прах. Освен изпиране на всякакви видове мека мебел специалистите в почистване след ремонт ще се погрижат вашите шкафове, гардероби, бюра и други подобни също да светнат и да не съхранят минимално свидетелство за активността по реновацията.

Накрая, но не и на последно място по значение стои цялостната дезинфекция на санитарните помещения и привеждането им в максимално добър външен вид. Освен подходящите препарати за тоалетната, банята и мокрото помещение също е препоръчително да се приложи машинно почистване.

Почистването след ремонта често се подценява, но ако то не бъде извършено качествено и прецизно, то това ще понижи ефекта на дори добре направения ремонт. Като потърсите специалистите по почистване след ремонт, ще си спестите времето и неприятните усещания. В противен случай може би ще Ви трябва неголяма сума, но като пресметнете, че така или иначе вероятно сте платили значително повече за дейността свързана с ремонта, просто се замислете дали си заслужава. Не е ли просто по-добре след като сте отстранили голяма или частична повреда в дома или офиса, да оставите на някой друг задачата по почистването, а за вас да остане само това да започнете на чисто?



Ламинат Дъб Картахена 4557

Изграждане на Навеси. Беседки и Летни Кухни!

Редене и доставка на паркоелемент тротоарни плочики павета бордюри Майстори за вашият двор гр. София

Изграждане на електроинсталации

Монтаж на Трислоен Паркет

Ремонт на покриви, Дървени Навеси, Усвояване на Тераси, Балкони, Летни кухни, Перголи и Декинг.

Изграждане на дървени навеси и беседки

Ламинат Дъб Стефано 80204

Ламинат Дърво Галапагос 2019

Услуги с мини багер Бобкат с чук и вилици. Валяци от 1до15 тона и Самосвали

КЗЦ Строителство и мениджмънт ЕООД строи за Вас

Ламинат Дъб Санторини 2060

Ремонт на Метални Входни врати на Апартамент или Къща

Монтаж на габиони, огради с габиони

Добави мнение за Почистване след ремонт в София| Вътрешни ремонти





Не бяха намерени подобни обяви!



Други строителни услуги за София

Строителни услуги София град

Асфалтиране на паркинги в София

София

Асфалтиране на алеи в София

София

Асфалтиране на големи площи в София

София

Асфалтиране на малки площи в София

София

Асфалтиране на дворове и паркинги в София

София

Асфалтиране на тротоар в София

София

Асфалтиране на улици в София

София

Асфалтиране на пътища в София

София

Архитектурно студио УЛЯНОВ АРХИТЕКТИ

София

Сглобяеми къщи

София

Асфалтиране София

София

Услуги с гипсокартон

София

Зидария и замазки

София

Груб строеж, Груб строеж на къщи

София

Кофраж и арматура

София

СУХО СТРОИТЕЛСТВО, МОНТАЖ НА ГИПСОКАРТОН

София

Ремонт на покриви, хидро изолация на покриви, дървени навеси, метални конструкции, монтаж на термо панели

София

Изравняване на под преди ламинат, саморазливна и машинна замазка

София

Шлайфани и щамповани бетони

София

Външна фасадна мазилка – Качество на ТОП цена

София

Полагане на декоративна мазилка

София

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град София.

София

Видеодиагностика на канали

София

Отпушване на канали и ремонт

София

Мазилки, замазки, шпакловки, зидарии, боядисване, топлоизолация, облицовки

София

БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ.

София

Фирма за строителни ремонти в София - Цени.

София

Редене на тротоарни плочки, унипаваж, паркинг елементи, ремонт на покриви в София и региона.

София

Вътрешни Ремонти.

София

Хидроизолация 100 % Качество.

София