maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Разград.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Разград. |Разград|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ГРАД РАЗГРАД.

по-договаряне
обява №: 603637475863
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
Град: Разград |Район: Разград |Област: Разград
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Разград.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Разград.
Цялостно изграждане на нов покрив в град Разград!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Разград и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в Завет, Исперих, Кубрат, Лозница и Цар Калоян.

При проблеми с покрива в област Разград се обадете на фирма Силвър Строй. Наш служител ще ви посети при първа възможност и ще ви направи оферта, която ще ви хареса. Ние отстраняваме течове, пренареждаме керемиди, поставяме хидроизолация, претърсване на керемиди, поставяме битомни керемиди и извършваме тенекиджийски услуги. Всичко, което е свързано с ремонт или цялостно изграждане на покриви се предлага от нашата фирма.

Ние сме фирма с традиции в бранша и имаме дългогодишни служители, експерти в строителството на покриви. Фирмата ни се е специализирала в тази част на строителството и се усъвършенства постоянно през годините опит на пазара за услуги за покривни ремонти. Разполагаме с опитни инженери строители, които могат прецизно да изчислят необходимия наклон и носеща конструкция на покрива ви. Като всичко това е съобразено с климата в Разград. Всички знаем, че има огромно значение, какъв ще бъде наклонът на покрива ни, защото това е фактор който определя и покривната конструкция, цената. От него зависи дали покривът ви ще се справи с обилен снеговалеж и натрупване на сняг с голяма тежест на покрива ви.

От изчисления наклон зависи големината на гредите, както и редица други фактори, които сами по себе си са и свързани един с друг. Изграждането на покрив, който ще издържи 30 години без проблеми не е лесна работа. Майсторите ни полагат усърдие, така че да нямате бъдещи проблеми с покрива си години наред. Фирма Силвър Строй дава гаранция за труда си!

Здрав ли е покривът – здрава е и къщата! Тръгне ли да пада покривът, ще падне и цялата къща. Не го забравяйте, това е си е самата истина. Покривът е изключително важен и не бива да се пренебрегва. Обърнете му внимание навреме, за да си спестите редица главоболия. Дори леките мерки като наместване на разместена керемида или почистване на улуци и водосточни тръби, има страхотен ефект върху поддръжката на здравината на покрива Ви.

Почиствайте редовно улуците на къщата си особено есента, защото тогава има много паднали листа, които задръстват улука ви и при първия дъжд водата не може да се оттече и прелива. В този случай прониква вода в подпокривното пространство и така се получава влага и съответно мухъл. Всички знаем, че мухълът е вреден за нашето здраве, а веднъж появили се той трудно се премахва. Борбата с него трябва да е усърдна и ще отнеме много време, но вие може да си спестите всичко това, като просто си поддържате покрива и всички елементи по него. Не забравяйте обшивката на комина, това е отвор за течове при липса на поддръжка.



Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Разград.

Гражданско и промишлено СТРОИТЕЛСТВО, ШЛАЙФАН БЕТОН

Майстор вътрешен ремонт и боя боядисване , шпакловка, изолация

Майстор строител боя, шпакловка

ЖИЛИЩНО И ПРОМИШЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО, ШЛАЙФАН БЕТОН

МАЙСТОР ВЪТРЕШНИ РЕМОНТИ-БОЯ, ШПАКЛОВКА, ИЗОЛАЦИЯ

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Разград. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!