maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Търговище.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Търговище. |Търговище|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ТЪРГОВИЩЕ.

по-договаряне
обява №: 3825010903112
публикувана преди 12 дни
изтича след 3 месеца
Град: Търговище |Район: Търговище |Област: Търговище
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Търговище.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Търговище.
Ремонт или цялостно изграждане на нови покриви в Търговище!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Търговище и региона. Един град с богата многовековна история, а близостта му с Шумен, Велико Търново и Русе го прави стратегическо кръстовище. Затова и фирмата ни предлага услугите си и в съседните области, като вече имаме десетки доволни клиенти и там.

Ремонтът на покриви определено не е лесна работа, да не не споменаваме цялостното им изграждане. Работата на е сложна, трудоемка, необходими са специални познания, работи се на височина … Ако искате да избегнете проблемите свързани с покрива и евентуални последващи ремонти подгответе покрива си за зимата. Започват снеговалежите в страната и е препоръчително, дори ние от фирма Силвър Строй бихме казали, че е задължително да почистите покрива си и да го подготвите за ниските температури и допълнителното натоварване от сняг.

В началото на есенно-зимния сезон е времето да проверим за течове от покрива, да сменим счупени или разместени керемиди, да поправим пробиви в хидроизолацията, да подсилим слабите места в конструкцията му и редица други дейности. Спестите ли си тази работа, ще ви се върне тъпкано . Всеки теч или пробив на покрива ви ще ви струва скъпо, а зимно време при наличие на голяма снежна покривка, ремонтите са изключително трудни и без професионалист и специализирана техника – не бихте се справили. За щастие в района на град Търговище, Русе, Шумен и Велико Търново може да разчитате изцяло на фирма Силвър Строй. Ние работим на ниски и достъпни цени и реагираме на спешни повиквания за ремонт на покриви. Може да се обърнете към нас дори, само за да се консултирате за евентуални течове и проблеми с покрива ви. Наш служител специалист, ще ви даде ценни съвети и насоки за поправка на покрива ви и ще ви направи оферта.

Все пак ако желаете да си спестите, поне засега ремонта може да направите тези няколко стъпки:

Проверете добре подпокривното пространство за мухъл и плесени, те са сигурен признак за теч от покрива ви. Освен това по време на дъжд се качете отново там и огледайте внимателно да не би да капе – да има теч. Ако забележите такова място, маркирайте го и се върнете след като премине дъжда, покривът е изсъхнал и безопасен за стъпване. Тогава може да локализирате мястото на теча и причината за него и да предприемете необходимите мерки за отстраняването му.
Почистете добре улуците на покрива, ако те са задръстени с листа, това може да доведе до запушването на водосточните тръби и поява на течове в подпокривното пространство. Течовете да не забравяме, водят след себе си редица други проблеми.
Качете се на покрива и го огледайте добре, подредете разместените керемиди, обновете старата битумна изолация, подсилете слабите точки. Не забравяйте, че сега е точния момент за тези операции. Падне ли снегът качването на покрива ще бъде изключително опасно и не го препоръчваме!
Доверете се на фирма Силвър Строй за ремонт и цялостно изграждане на покриви в град Търговище и областта!



Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Търговище.

Услуги с автокран и три странен самосвал

Извършване на шпакловка и боядисване на къщи апартаменти офиси и стълбища

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Търговище. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!