maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Плевен.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Плевен. |Плевен|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ГРАД ПЛЕВЕН.

по-договаряне
обява №: 7190891832450
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
Град: Плевен |Район: Плевен |Област: Плевен
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Плевен.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Плевен.
Ремонтирайте стария си покрив преди да се наложи да изградите нов?
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Плевен. Разполагаме с модерна и разнообразна техника, а също и с добре обучени служители, които имат дългогодишен опит в строителството. Имаме и стотици доволни клиенти, благодарение на които ние се разрастваме с всеки изминал ден. Да не забравяме, че доволният клиент е най-добрата реклама, която може да има една фирма.

Омръзнало ли ви е да кърпите течове на стария покрив? Понякога, ремонтът може да излезе по-скъп от цялостно изграждане на нов покрив. Просто защото повечето стари покриви са изградени от дървена конструкция и при нередовно поддържане се появяват течове, които карат дървесината да гние и лека по лека се нарушава целостта на покрива. Прогнилата дървена греда трудно може да се ремонтира качествено, най-добре и разбира се най-евтино е просто да я смените. Тогава покрай нея се налага се сменят и други носещи греди или дъски, което не може да мине без разкъртване и разтваряне на покрива. Самия процес на смяна на дървената греда е свързан с тези дейности. Просто, за да се направи качествено, така трябва да се процедира.

За една къща покривът може би е най-важното нещо, тъй като от него зависи, дали тя ще издържи на бурите и стихиите. Пропадне ли покривът на една къща, скоро след нея ще се срути и цялата сграда. Това е ясно за всеки един от нас, но рядко обръщаме внимание.

При повреди в покриви на жилищни кооперации, започват сериозни между съседски спорове. Обикновено, когато покривът прокапе, само една част от собствениците на жилища са съгласни да отделят средства за ремонта му. Собствениците на жилищата на последния и предпоследния етаж, тъй като те са най-засегнати, но това не трябва да бъде така. Покривът на сградата е отговорност на всеки жител на кооперацията. Независимо на кой етаж живее, ако той не се ремонтира спешно се застрашава целостта на сградата. Всеки е длъжен да се включи финансово в ремонта му. Всичко това не са наши размисли и страсти, а е регламентирано в Закона за управление на етажната собственост. Не е нужно да се карата с комшиите си, просто отделете средства за своето бъдеще и ремонтирайте покрива на блока си!



Строителни ремонти - Цветослав Георгиев

Доставка на строителни материали

Вътрешен и външен ремонт на вашето жилище

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Плевен.

стъклопакети, алуминиева и PVC дограма, врати, витрини, щори, охранителни ролетки, парапети

Строителни ремонти дейности Плевен, Ловеч,

Строителна компания Сими Строй ЕООД. Ние ще изградим вашият дом!

Борса за дървен материал, безшевни улуци, ремонт покриви Плевен

Услуги с багер и самосвал до 3. 5т област Плевен

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Плевен. | Силвър Строй





Подобни услуги за Плевен







Полезни съвети от майстори

Разгледай още съвети