maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Димитровград.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Димитровград. |Димитровград|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ДИМИТРОВГРАД.

по-договаряне
обява №: 4977564478968
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Димитровград.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Димитровград.
Ремонт или цялостно изграждане на нови покриви в Димитровград!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Димитровград и околните села. Един от най-младите градове в България, известен в цялата страна със своя пазар за дрехи и пазар за автомобили.

Фирма Силвър Строй ремонтира и изгражда покриви в град Димитровград на ниски и достъпни цени. Разполагаме с квалифицирани дългогодишни служители, които са истински майстори в своята работа и са високо ценени от всичките ни клиенти. Освен тях фирмата ни разполага и с модерна строителна техника, която да улеснява, ускорява работата ни, и се изпълнява още по-качествено.

Едно от предимствата на металните покриви е дълголетието от 40 до 70 години в зависимост от материала, докато традиционния асфалтов покрив издържа е в интервала 12-20 години. Правилно монтираният метален покрив има висока издръжливост срещу силни, ураганни ветрове. Друго основно тяхно предимство е, че лесно се поддържа и не изискват поддръжка, единствено е хубаво от време на време да се преглеждат. Металните покриви са и незапалими, издържат на искри и няма да се запалят при попадения от мълния. Този тип покриви са и енергийно ефективни отразяват слънчевата лъчиста топлина и по този начин намалят разходите за охлаждане лятно време. Техен недостатък е шумът при градушка, който лесно се отстранява с добра изолация под метала.

Важно е да се отбележи, че основния фактор за издръжливост на металните покриви зависи най-вече от здравината и качеството на материала, от който е изработен. След което на второ място е самата изработка от страна на строителите. Ние от фирма Силвър Строй работим качествени материали, защото даваме гаранция за труда си. Все пак ние пазим доброто си име и се стараем максимално, за да останат нашите клиенти доволни от качествените ни услуги за ремонт и цялостно изграждане на покриви в Димитровград и цяла област Хасково.

Покриването на покрива е бавен процес, който изисква време, усилена работа и внимание към детайлите. Основен и важен фактор е наличието на добър покривен специалист – инженер, който да планира и да изготви проект за покрива. Изчисленията свързани с необходимия наклон, носещи греди, покриващ материал и други са от ключово значение за дълголетието на Вашия покрив. Ние имаме едни от най-добрите специалисти в района, не само добре обучени, но и с дългогодишен опит и практика в сферата на ремонт на покриви и изграждане на метални, асфалтови, дървени, бетонни и други видове покриви.

Един от факторите за определяне на наклона на покрива е климатът в района, а за Димитровград климатът е умерен, мек и без натрупване на голямо количество сняг. Така че тук не са необходими големи наклони. Големият наклон помага изключително много при силен снеговалеж и големи снегонавявания, тъй като той спира натрупването на големи количества сняг. Всички сме виждали покривите на къщи в планините и в държави с предимно студен климат. При по-голям наклон, гредите също трябва да са добре подсилени, защото да издържат на по-голямото количество сняг, което може да се задържи за по-дълго време.

Доверете се на фирма Силвър Строй за ремонт и цялостно изграждане на покриви в град Димитровград и област Хасково!



Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Димитровград.

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Димитровград. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!



Други строителни услуги за Димитровград

Строителни услуги Димитровград град

Няма намерени други обяви в тази област!