maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Горна Оряховица.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Горна Оряховица. |Горна Оряховица|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ГРАД ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

по-договаряне
обява №: 742812649783
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Горна Оряховица.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Горна Оряховица.
Цялостно изграждане на нов покрив в град Горна Оряховица!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Горна Оряховица и област Велико Търново. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в Бяла Черква, Велико Търново, Дебелец, Долна Оряховица, Елена, Златарица, Килифарево, Лясковец, Павликени, Полски Тръмбеш, Свищов, Стражица и Сухиндол.

Зимата е най-опасният сезон за всеки тип покрив. Правилно изчисленият наклон на покрива и дебелина и носеща способност на гредите са сред основните причини за неговата дълголетност. При грешка в изчисленията им, това ще съкрати значително живота на вашия покрив. Представете си само при първия по обилен снеговалеж с голямо натрупване, чисто новият ви покрив да не издържи на тежестта му и да пропадне. Сигурни сме, че няма да ви е приятно, особено ако фирмата, която ви го е изградила не дава гаранция за труда си. Това е честа ситуация, след която хора с подобни проблеми се обръщат към нашата фирма, за да решим проблема им с покрива. Едно от първите неща, които ни питат е дали даваме гаранция за извършения от нас ремонт на покрив в град Горна Оряховица и област Велико Търново – разбира се, че даваме гаранция. Ние сме дългогодишна фирма с традиции в ремонта и цялостното изграждане на покриви и пазим доброто си име!

Освен това ние разполагаме с дипломирани и отлично квалифицирани инженери, майстори в изграждането и ремонт на покриви. Служителите ни са с дългогодишен опит в строителството на покриви, преминали са специално обучение за работа с модерната ни строителна техника. Те са любезни и отзивчиви и може да разчитате на тях, че ще свършват работата бързо, качествено и с внимание към детайлите. Работата на височина е много опасна и затова фирма Силвър Строй обръща голямо внимание на мерките за безопасност и ежедневно инструктира служителите си за опасностите и рисковете, които могат да възникнат при работа на височина, работа с техниката и други.

Фирма Силвър Строй разполага с екип от алпинисти, които извършват ремонтни дейности на голяма височина. Те предоставят поправка, поставяне, поддръжка на хидроизолация и топлоизолация независимо от височината на сградата. Моля обадете се на телефон 0876 39 22 31 и ще ви направим специална оферта в зависимост от вашите условия и проблеми с покрива.

Често желана услуга то нашата фирма е изграждане, надграждане и ремонт на комини. Ние сме се специализирани до съвършенство в тази си дейност тъй като поради слаба поддръжка от страна на собствениците и неправилни изчисления при построяването на комините на много места в цяла област Велико Търново, сме много търсени за тази услуга. Не се притеснявайте да ни се обадите и да се консултирате за евентуално изграждане или ремонт на покрив в град Горна Оряховица и областта. Може да се обърнете към нас и за дребни ремонти по покрива, като например поставяне на шапка на комин и други.

Полагане на хидроизолация по избор на клиента, мушама, воалит и други ;
Разкриване на покрив;
Поставяне и пренареждане на битумни керемиди;
Сортиране на керемиди;
Отстраняване течове;
Тенекиджийски услуги;
Монтаж и демонтаж на улуци вертикални и хоризонтални ;
Смяна на капандури;
Измазване на капаци с вароциментов разтвор;
Полагане на подкеремидна изолация;
Реконструкция на покриви;
Топлоизолация;
Изграждане на навеси и беседки;
Претърсване на керемиди;
Изграждане, надграждане и ремонт на комини;
Други.



Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Горна Оряховица.

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Горна Оряховица. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!



Други строителни услуги за Горна Оряховица

Строителни услуги Горна Оряховица град

Няма намерени други обяви в тази област!