maistori-bg.com Фирма за ремонт на кухня

Фирма за ремонт на кухня|София|Ремонт на кухня

ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА КУХНЯ

по-договаряне
обява №: 8546571148393
публикувана преди 12 дни
изтича след 3 месеца
Град: София |Район: София |Област: София
   

Среден рейтинг: 0 / 5

5 0 (0)

4 0 (0)

3 0 (0)

2 0 (0)

1 0 (0)

Изпълнител BestMaster 0 мнения  |  Добави мнение за Фирма за ремонт на кухня

Фирма за ремонт на кухня

Търсите фирма за ремонт на кухня? Искате да освежите и подобрите дома си, без да съжалявате за инвестицията? Имате нужда от качествени майстори, които могат прецизно да подменят подовите настилки, да изградят канализация, да шпакловат стените и да налепят плочки?

Точно това и предлагаме ние – безкомпромисна последователност, високо качество и цялостен подход към всякакъв вид проекти, и то на много достъпна цена. С BestMaster ще намерите реална гаранция за труда, която гаранция важи за всички аспекти на свършената работа, по време на и след ремонта.
КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА КУХНЯ
Цената на ремонт на кухня е строго специфична и персонализирана спрямо вашият проект. Гореизложените цени са точно установени, но има и други фактори, които диктуват крайната сума, като:

Вида на ремонта – ще се подменят мебели, къртене на плочки;
Ще се променят ли стените, къртене на разделни стени;
Как ще се облицоват стените;
Какъв вид под ще се полага;
Смяна на ВиК и инсталация на нова кухня;
Ново осветление/ел. инсталация.
Най-добрата преценка за стойността на ремонта, може да се направи след оглед от наш специалист. Взимат се предвид цените, особеностите на проекта и гореспоменатите фактори, като в това не се включва цената на самите мебели и уреди.

КАК СЕ ПРАВИ РЕМОНТ НА КУХНЯ
При цялостен ремонт на кухня, е важно първо да се премахне всичко, което е ненужно. Това може да включва мебелите, електроуредите, електрическата инсталация и ВиК инсталацията.

КЪРТЕНЕ И ПРЕМАХВАНЕ НА НЕНУЖНИТЕ СТАРИ ЕЛЕМЕНТИ
Целта на премахването е да се започне на чисто, но разбира се, не всички проекти са създадени еднакви и естеството на първата стъпка може много да се различава от описаното. В обновяване на кухня, може да настъпи необходимост от отстраняване, частично или цялостно, на една стена, а това изисква специализирано оборудване, почистване и извозване на отпадъци.

ИЗПРАВЯНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА СТЕНИ
Изправянето и шпакловката на стени е стъпка, която може да повиши функционалността на едно помещение, като цялостно промени начина, по който то се ползва. Подобен вид пренареждане става чрез създаване на нови стени или премахването на стари такива, отваряне на прозорци или врати.

Промяната на геометрията включва както създаване, така и премахване, което може да се случи с гипсокартон, зидария или друг вид преградни стени. Идеята е да се създаде пространство, в което клиента ще се чувства удобно, уютно и реално ще има място за всичко, от което се нуждае.

Нашата препоръка за стените на кухнята: Добре е в подобни помещения, особено ако ще има окачени мебели и горен ред шкафове, да се заложи подсилена конструкция. Това не е необходимо в случаи като бетонено строителство, но при тухлите е добре да се заложат дървени или метални греди и профили, за да се подсигури стаята.

НОВИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ
При подовите настилки има богато разнообразие – масивен паркет, плочки или други вид подова настилка. Равна подова основа се прави със замазка, тя може да е разливна или по-плътна на циментова основа, типа се определя от това дали ще има подово отопление и какво ще се реди.

Добре в участъците с течаща вода да се инвестира в хидроизолация, като допълнителна защита от евентуални аварии и други подобни проблеми с влага. Хидроизолацията се влага след направена замазка и преди полагане на подовата настилка.

Нашата препоръка за под в кухнята: В случаи, че клиент търси качествено и евтино решение за подова настилка, нашата препоръка почти винаги е мозайка, плочки или гранитогрес. Този тип подове имат дълъг експлоатационен период, славят се с изключителна трайност, ефектен дизайн и лекота на поддръжка.

За още по-евтин вариант, с потенциално дълъг експлоатационен период, са ламинираните паркети, въпреки, че при тях продължителността на употреба варира от 7 до 15 години.

ОБНОВЯВАНЕ И РЕМОНТ НА ВИК МРЕЖАТА
Една кухня е толкова добра, колкото е и нейната ВиК инсталация. В случаи, в които клиентския проект изисква промяна на подредбата и позицията на мивки, съдомиялни и други уреди с водоснабдяване, е нужно да се изгради нова система.

Разбира се, това не винаги е възможно и това, което ще бъде създадено трябва да се съобрази с реалните технологични възможности. Кардинални промени във водоснабдяването и канализацията, е добре да се съобразят с функционалността на тези инсталация и да не се прави компромис с ъгъла на отводняване и геометрията на водоснабдителните тръби.

Прекомерно наличие на чупки при топло/студеноносните тръби и слаб наклон на канала са предпоставка за проблеми в иначе добре обзаведена и създадена кухня. При работа с проектирани от клиент кухни, внимателно изследваме нужните промени, за да предотвратим непрактичност и да увеличим безопасността на завършеното помещение.

ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИЯ И КУХНЕНСКО LED ОСВЕТЛЕНИЕ
Осветлението в кухнята е важна стъпка към нейното завършване и по-приятно ползване. При промени в подредбата на кухнята, или освежителен ремонт, е удачно да се поднови и електроснабдителната инсталация, като с това се заложи увеличена функционалност.

Макар и този процес да е разновиден спрямо проекта и нуждите на клиента, може да бъде обобщен по следния начин:

Слагане на нови и допълнителни контакти на по-удобни за ползване места;
Свързване на кухненски уреди и заземяване;
Инсталиране осветление на желаните места и модернизиране на визията;
Ново LED осветление и LED ленти за увеличена видимост и комфорт.
С наличието на ново поколение LED осветителни тела, всеки наш клиент има възможност да намали консумацията на електричество и да увеличи осветеността за 5 пъти по-ниска поддръжка. При съвместно проектиране на кухня, препоръчваме по-добрата алтернатива на вече остарелите волфрамови крушки и осветление.

МОНТАЖ НА ВГРАДЕНИ КУХНИ – ГОРЕН, ДОЛЕН РЕД, ПЛОТОВЕ, КУХНЕНСКИ УРЕДИ
Всички заложени в проект мебели се полагат по своите отредени места, като горните редове кухненски шкафове се подсигуряват със подсилени дюбели за съответната основа. При гипсокартонени стени, се използват дюбели вид пеперуда като те се захващат директно за металната скара под гипсокартона.

Всички плотове и мокри участъци покрай умивалници се минават със санитарен силикон, избягва се употребата на лайсни, тъй като те бързо стават доста нехигиенични. Там където имат чупка в плотовете се слага алуминиева свързваща лайсна, която да предотврати попадане на вода под плота.

КОГА Е НУЖЕН РЕМОНТ НА КУХНЯ
Има много причини една кухня да бъде ремонтирана, от премахване на остарели мебели и освежаване, до поправка следствие ВиК аварии или цялостно пренареждане на подредбата на стаята. Със сигурност, целта на един ремонт е подобряване на предишните условия, и нашата роля, като изпълнител, е да гарантираме именно това подобряване.

Нуждата от подобряване може да бъде следствие от много фактори, но това, до което сме свели повечето причини е:

Освежаване на стените;
Промяна в подредбата на кухнята;
Течове и аварии;
Инсталация на нови мебели и кухненски уреди;
Повече уют и удобство за семейството.
РЕМОНТ НА КУХНЯ - ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ BESTMASTER. BG?
За разлика от много други частни майстори, ние имаме цялостен подход към вашите проекти, без значение дали е нужно освежаване или е цялостно преустройство. Нашата роля във вашия живот е да ви дадем сигурност, гаранция и възможност да се наслаждаване на вашата инвестиция по-дълго време.



Добави мнение за Фирма за ремонт на кухня| BestMaster

Други строителни услуги за София

Строителни услуги София град

Асфалтиране на паркинги в София

София

Асфалтиране на алеи в София

София

Асфалтиране на големи площи в София

София

Асфалтиране на малки площи в София

София

Асфалтиране на дворове и паркинги в София

София

Асфалтиране на тротоар в София

София

Асфалтиране на улици в София

София

Асфалтиране на пътища в София

София

Архитектурно студио УЛЯНОВ АРХИТЕКТИ

София

Сглобяеми къщи

София

Асфалтиране София

София

Услуги с гипсокартон

София

Зидария и замазки

София

Груб строеж, Груб строеж на къщи

София

Кофраж и арматура

София

СУХО СТРОИТЕЛСТВО, МОНТАЖ НА ГИПСОКАРТОН

София

Ремонт на покриви, хидро изолация на покриви, дървени навеси, метални конструкции, монтаж на термо панели

София

Изравняване на под преди ламинат, саморазливна и машинна замазка

София

Шлайфани и щамповани бетони

София

Външна фасадна мазилка – Качество на ТОП цена

София

Полагане на декоративна мазилка

София

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град София.

София

Видеодиагностика на канали

София

Отпушване на канали и ремонт

София

Мазилки, замазки, шпакловки, зидарии, боядисване, топлоизолация, облицовки

София

БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ.

София

Фирма за строителни ремонти в София - Цени.

София

Редене на тротоарни плочки, унипаваж, паркинг елементи, ремонт на покриви в София и региона.

София

Вътрешни Ремонти.

София

Хидроизолация 100 % Качество.

София

Полезни съвети от майстори

Разгледай още съвети