maistori-bg.com Вътрешни и Външни строителни и довършителни ремонти

Вътрешни и Външни строителни и довършителни ремонти|Пловдив|Вътрешни ремонти

ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ СТРОИТЕЛНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ

по-договаряне
обява №: 4619735509156
публикувана преди 12 дни
изтича след 3 месеца
Град: Пловдив |Район: Пловдив |Област: Пловдив
   

Вътрешни и Външни строителни и довършителни ремонти

Ние сме екип, специализиран в осъществяването на цялостни ремонти на апартаменти и основни ремонти на бани. Преди да пристъпим към проекта, извършваме всестранен оглед и анализ на обекта – независимо дали става въпрос за апартамент, къща, обществена сграда или друго помещение.

Разговаряме с всеки клиент, за да разберем техните идеи и изисквания за ремонта. След това предлагаме индивидуални съвети и насоки, насочени към постигане на желаните резултати в най-кратък срок. Нашата консултация включва предложения за най-гъвкави и ефективни решения, вписващи се в актуалните технологии и методи.

Споделяме с клиента информация за текущите иновативни решения и качествени материали, които са на разположение за осъществяване на планирания ремонт. Нашата цел е клиентът да бъде доволен и удовлетворен от резултата, затова предоставяме подробни консултации за целия процес и стъпките при реализация на проекта. Предлагаме съвременни и най-подходящи решения за изпълнение на ремонтните дейности.

Ние специализираме в комплексни строителни ремонти. Работили сме по множество проекти в различни обекти като жилища, офиси, магазини, заведения и хотели. Възможни сме да изпълним всички етапи от ремонта – от къртене, демонтаж, събиране и извозване на отпадъци до основни строителни дейности като ВиК и електроинсталации, замазки, полагане на различни видове настилки и облицовки, монтаж на дограма, гипсокартон, растерни тавани, ламперия, ламиниран паркет, естествен и изкуствен камък, шпакловка, боядисване, окачени тавани, декоративни мазилки и други строителни услуги. Нашата цел е да предоставим пълен комплект от вътрешни ремонти и довършителни работи, за да удовлетворим изцяло нуждите на нашите клиенти.

Видове ремонти:
Основен ремонт на старо жилище
Освежителен / частичен ремонт на старо жилище
Основен ремонт на ново жилище
Освежителен / частичен ремонт на ново жилище
Основен ремонт на стара баня
Основен или довършителен ремонт на баня - ново строителство
Нашите строително-ремонтни услуги включват всичко, което Ви е нужно

Демонтаж / Монтаж на мебели
Предоставяме надеждни решения в извънредни ситуации, свързани с електрически проблеми и аварии. Нашата екипировка и опит в областта на електротехниката ни позволяват да реагираме бързо и ефективно при всякакви неотложни ситуации. Надстройката на вашия дом, офис или магазин често включва и обновяване на мебелите. Сглобяването на мебели може да бъде труден и изчерпателен процес, който изисква грижливост и умения. Ние сме тук, за да ви помогнем в този процес и да ви осигурим професионално и качествено сглобяване на мебелите ви.


Кърти, чисти, извозва строителни отпадъци
Демонтаж на стара дограма и врати. Къртене за отвори за врати, прозорци, ВиК инсталации и главни щрангове. Рязане на отвори и канали за монтаж на електроинсталации. Събаряне на стени. Демонтаж на стара санитария при основен ремонт на баня. Къртене за нова ВиК инсталация. Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални щрангове. Демонтаж на стара кухня. .


Електроуслуги
Нашата специалност е в проектирането, изграждането и поддържането на разнообразни електроинсталации за домове, бизнес сгради и индустриални помещения. Нашият подход включва: Лично проектиране на електроинсталации за дома или офиса. Ремонт и профилактика на електроинсталации и техните компоненти в електрическата мрежа. Създаване и поддържане на пълни електроинсталации за дома, бизнеса и търговски площи. Монтаж на различни електроуреди като бойлери, вградени уреди, осветителни тела и огледала с вградено осветление. Извършване на къртене за кабелни трасета, конзолни кутии, електрически табла, контакти и ключове. Предлагаме услуги за монтаж и подмяна на: Електрически табла и разпределителни табла. Електрически контакти и ключове. Осветителни тела и LED осветление. Нашата екипировка и умения ни позволяват да осигурим монтаж и ремонт на всички видове електрически табла, ключове, контакти, бойлерни табла, LED управления и осветление. Предлагаме електроуслуги за домовете, включително монтаж и ремонт на всички видове електрически табла и разпределителни табла монофазен и трифазен ток . Допълнително предлагаме: Електро и мрежово окабеляване. Монтаж на LED осветление и трансформатори. Ремонт и монтаж на електрически кабели за електроуреди. Ние сме на разположение за замяна на дефектирали загранващи кабели на електроуреди и монтаж на фурни, готварски печки, котлони, бойлери, перални, съдомиялни, вентилатори за баня, конвектори и други уреди.


ВиК услуги
Изграждането на ВиК инсталации е деликатен процес, който изисква обширен опит и знания в планирането и монтажа на системите. Тези инсталации са съставени от множество компоненти, като подмяната или ремонта им изисква висока степен на умения и практика. Качеството на изпълнението играе ключова роля за дългосрочната функционалност на ВиК системите. За да осигурим надеждност и ефективност, изграждането на водопреносните мрежи изисква прецизност и внимание към детайлите. Съществуват специфични стандарти и правила за тяхното изграждане, които изискват специализирани знания и опит. Нашата екипировка и умения не само гарантират високо качество на изпълнението, но и ви предоставят увереността, че вашата водопреносна система е в надежни ръце.


Подови настилки, стенни облицовки, лепене на плочки
Ние сме специализирани в изпълнението на монтаж и облицовка с различни видове плочки за под и стени, включително фаянс, теракота, гранитогрес, мрамор, както и изкуствени и естествени камъни, декоративни облицовки и плочки. Нашите методи и стриктни техники за монтаж гарантират изключителни резултати, включително при по-необичайни дизайни и декорации с плочки. Вие можете да разчитате на нас за майсторски монтаж на плочки в различни пространства: Подове с плочки. Стенни плочки. Банята - монтаж на плочки. Стълбища - облицовка с плочки. Коридори и антрета - монтаж на плочки. Тераси - плочки за подове. Кухненски плочки. Гръбчета на кухненски плотове. Търговски и офисни помещения - облицовка с плочки. Използване на естествени камъни за вътрешни и външни стени. Декоративни плочки за стени.


Вътрешна и външна топлоизолация
Топлоизолацията е неизменен фактор за всеки вид сграда и дом, като представлява икономична и екологична инвестиция. Тя е ключът към уют и комфорт през студените месеци, осигурявайки устойчиви и енергийно ефективни пространства. Поставянето на топлоизолация води до значителна енергийна ефективност, намалявайки разходите за отопление или охлаждане на помещенията и предоставяйки стабилни температурни условия за обитателите. Реновирането на сгради с добавяне или подновяване на топлоизолация е важна стратегия за намаляване на въздействието върху околната среда. Това е от особено значение в региони, където производството на енергия допринася за високия въглероден отпечатък, като помага за намаляване на емисиите и натоварването върху околната среда. Топлоизолацията играе ключова роля в създаването на устойчиви и енергийно ефективни сгради, което е важна стъпка към устойчивото бъдеще на нашата планета.



Добави мнение за Вътрешни и Външни строителни и довършителни ремонти| Ремонти

Други строителни услуги за Пловдив

Строителни услуги Пловдив град

Хамалски услуги - почивстване, къртене, извозване, опаковане, преместване, пренасяне, косене

Пловдив

Проектиране на къщи, апартаменти и офиси в Пловдив

Пловдив

Ремонти на къщи, апартаменти и офиси в Пловдив и региона

Пловдив

Довършителни работи за домове и офиси в Пловдив

Пловдив

ГРУБ СТРОЕЖ НА ДОМОВЕ И ОФИСИ В ПЛОВДИВ

Пловдив

Сухо строителство Пловдив

Пловдив

Преградни стени, предстенни обшивки, окачени тавани, изолации и саниране.

Пловдив

Сухо строителство, вътрешни ремонти и комплексни ремонтни дейности

Пловдив

Рязане на бетон и стоманобетон – специфични особености

Пловдив

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Пловдив.

Пловдив

ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ на Промишлени, Жилищни и Обществени сгради

Пловдив

Сухо строителство от строителна фирма Анидан

Пловдив

Поставяне на фаянс, теракота и гранитогрес - Анидан

Пловдив

Електро услуги Пловдив

Пловдив

ВиК услуги от строителна фирма Анидан

Пловдив

Строителство на жилищни и нежилищни сгради

Пловдив

Декоративна мазилка Травертино

Пловдив

Топлоизолация и саниране бригада

Пловдив

Събаряне и разрушаване на сгради и съоражения

Пловдив

Строително ремонтни дейности.

Пловдив

Огради, врати, парапети, шахти и асми

Пловдив

Навеси от поликарбонат

Пловдив

Навеси от термопанели

Пловдив

Навеси от ламарина

Пловдив

НАВЕСИ ПЛОВДИВ Изработка на навеси от поликарбонат и термопанели

Пловдив

Мазилки и замазки цени, Фирма за мазилки и замазки

Пловдив

БОЯДИСВАНЕ ЦЕНИ ЗА ТРУД, ШПАКЛОВКИ ЦЕНИ ЗА ТРУД, Шпакловки и боядисване цени

Пловдив

Бригада Груб строеж

Пловдив

Бригада търси обекти за Груб строеж, Покриви и комплексни ремонти до ключ

Пловдив

Професионален монтаж на кухни и мебели в Област Пловдив

Пловдив