maistori-bg.com ИЗКОПИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ОСНОВИ НА КЪЩА

ИЗКОПИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ОСНОВИ НА КЪЩА|София| Укрепващи стени,

ИЗКОПИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ОСНОВИ НА КЪЩА

по-договаряне
обява №: 5771385684065
публикувана преди 12 дни
изтича след 3 месеца
Град: София |Район: София |Област: София
   

ИЗКОПИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ОСНОВИ НА КЪЩА

Изкоп и последващи строителни дейности за укрепване на основите на стара къща/сграда
Ако сте си закупили стара къща или притежавате такава, отлагали сте ремонта дълго време или просто сте решили, че е време за основен ремонт, то е редно и препоръчително да се направи техническо обследване и анализ на носещата конструкция на сградата, да бъде проверена за признаци, които сигнализират, че вашето жилище/къща/вила/сграда има нужда от укрепване на основите.

Основните индикации са: пукнатини по стените, усуквания и разрушаващи се елементи.

Пукнатините, появили се вследствие конструктивни промени най-често се появяват с течение на времето, тъй като всяка сграда/къща или вила колкото и добре да се поддържа е необходимо да бъде укрепена и ремонтирана основно. Пукнатини и конструктивни дефекти могат да се появят и вседствие на валежи, продължително наводняване на конструкцията поради повреда на покрива или земетресения.

По отношение на последното бихме искали да вметнем, че ако вашата собственост се намира в районите с повишена сеизмична активност е препоръчително конструктивно укрепване посредством укрепване на основите и изграждане на допълнителни стомано-бетонни колони.

Влагата и продължителните валежи също са неприятели на конструктивната устойчивост. Ако теренът върху , който се намира вашата къща/вила или сграда е с неправилен наклон и водата не се оттича правилно , а се впива в основите, то е нормално след известно време да се появят нездравословни пукнатини и повреди.

На всички описани проблеми с отслабена устойчивост на конструкцията и основите решеният има няколко, като най-основните са:

Изкоп, кофраж, полагане на армировка и бетониране покрай основите на къщата/вилата или сградата с цел укрепване на основите
Изкоп, подравняване и даване на правилен наглон за отводняване на площите около сградата или къщата
Вкопаване на дренажна система за отводняване на площта около вашият имот /изкоп, нивелация, монтаж на шахта и дренажни тръби, свързване и извеждане на тръбите извън обсега на сградата / къщата.
Укрепване на основите на жилищна сграда, къща или вила може да бъде необходимо и при реконструкция на имота/сградата. В зависимост от ремонта, който предстои се укрепва основата и се изграждат допълнителни колони, цялостна или частична плоча. Най-характерно е основите или самата конструкция на сградата да бъде подсилена или укрепена при реконструкция на покрива. В зависимост от вида на покрива , който ще бъде изграден се изчислява по такъв начин конструкцията да бъде подсилена, за да може безпроблемно да поеме тежестта от покрива.

Укрепването на основите на сградата и нейната конструкция допринася за:

Удължаване на експлоатационният период на имота Ви
Осигурява безопасност за обитателите
Увеличава носещата способност на сградата/къщата
Техническа и конструктивна възможност за реконструкция на цялата сграда/къща или части от нея реконструкция на покрив и усвояване на подпокривно пространство, реконструкция и разширяване на сградата, добавяне на допълнителни помещения или разширяване на съществуващи, разделяне на помещения, преустройство и т, н, .
Основните начини за усилване/укрепване на носещата конструкция на сградата/къщата са:

Укрепване и усилване на вертикалните носещи стомано-бетонни елементи
Укрепване на хоризонталните носещи стомано-бетонни елементи
Укрепване на фундамента
Най-често използваният метод за укрепване на носещата конструкция на сградата е фундамента.

укрепване на основи на къща

Това е най-ниско разположеният елемент от носещата конструкция на сградата. Фундамента на сградата/ къщата трябва да е достатъчно товароносим, за да издържа тежестта на вертикалните елементи, на хоризонталните, стените, плочата и покрива.

Най-сигурният начин за подсилването на фундамента е чрез изкопаване покрай основите на сградата/къщата, полагане на армировка с необходимата дебелина и наливане на бетон. Според метереологичните условия , новоизлятият бетон за фундамент е нужно да престои с цел набиране на якост минимум 20-28 календарни дни. След, което могат да бъдат извършвани плануваните ремонтни дейности, засягащи товароносимостта на сградата/къщата.

Укрепването като цяло на съществуващи сгради, къщи, вили или други съоръжения е е задължителен етап от ремонта, строежа или реконструкцията.

Преди направата на ремонта , реконструкцията или преустройството е нужно да бъде огледана носещата конструкция, да бъдат отбелязани съществуващи пукнатини и да бъде технически анализирано кой би бил най-подходящият вариант за укрепване на носещата конструкция, за да нямате проблеми с носещата способност на вашият имот.

Тази задача от ремонтните и строителните дейности е сложна, а нашият съвет е да се консултирате с професионалист, а при по-сложни реконструкции да бъде изготвен проект. Следва стриктно и качествено изпълнение на укрепването, изпълнено от квалифицирани работници и високо-качествени материали. Нашият професионален съвет е : при укрепване на носеща конструкция да изисквате максимално високо качество и на материалите и на изпълнението. Вариантът с лошо и непрофесионално укрепена носеща конструкция, която би довела до пукнатини и усуквания на новопостроени или ново-ремонтирани елементи би бил доста неприятен.

Каквито и въпроси да имате относно строежа на вашата къща/сграда/апартамент или ремонта, реконструкцията или преустройството не се колебайте да ни позвъните.

Разполагаме с технически персонал, квалифицирани работници, механизация и техника за качествено и съответстващо на строителните норми изпълнение на основни ремонти, укрепвания, изкопи и стоманобетонни работи.

Разполагаме с необходимата техника, механизация, опит и квалифицирани работници за извършването на основни строително-монтажни, изкопни и ремонтни работи. Работим прецизно, в съответствие с вашите изисквания, проектната документация, в случай че има такава. Стремим се да предоставим високо-качествени строителни услуги, професионално и лоялно отношение към нашите клиенти, да дадем материално отражение на техните виждания и най-вече да създадем комфорта , за който ни е гласувано доверие.

Не се колебайте да ни позвъните и разкажете за вашите идеи.

Ние ще ви дадем професионален съвет и ще ви предоставим най-добрата ценова оферта, съответстваща на стандартите за качество, проектната документация /при наличие на такава/ и най-вече на вашите изисквания.

Предлагаме професионални консултации и адекватни решения на предстоящите ви ремонти, разрушителни , строителни и изкопни дейности. Ще се съобразим с вашите желания и ще ги съчетаем с нашият опит, професионализъм и нормативна уредба, касаеща конкретната строително-ремонтна дейност.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД И ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА!

На нас можете да се доверите, защото имаме опит, спазваме правилните строителни технологии и най-вече изпълняваме ремонтите и строежите с високо качество и в съответствие с вашите желания!



Изграждане на Фотоволтаични електро централи

Монтаж на габиони, огради с габиони

РЕМОНТИ НА ЖИЛИЩА, ШПАКЛОВКА НА СТЕНИ И ТАВАНИ, БОЯ ПО СТЕНИТЕ И ПОЛАГАНЕ НА ПЛОЧКИ

Конструкции с поликарбонат, Изработка и монтаж на Конструкции с поликарбонат

Цялостен ремонт на апартамент или къща в гр. София и региона

Извършва ремонт на апартаменти и къщи. Сухо строителство

Домашен майстор, ВиК услуги, водопровод, канал

Перголи, Изработка и монтаж на Перголи

Ремонт на баня, Ремонт на баня – видове

Ламинат Деситилетен Бетон 3963

Ремонт на покриви. Дървени конструкции. Изграждане на барбекюта, беседки. Хидроизолация.

ПОКРИВИ, НАПРАВА НА ПОКРИВИ ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ ПОКРИВ

ВЪНШНИ ФАСАДНИ МАЗИЛКИ, ЦОКЪЛ И БОЯДИСВАНЕ

Цикли и Лакира паркет и дюшеме

Ламинат Дъб Сайлънс 2590

Разрушаване-Събаряне на сгради, изкопни работи, услуги с механизация

Цени на квадратен метър каменна вата

Добави мнение за ИЗКОПИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ОСНОВИ НА КЪЩА| Прокюрмънт Пърформър





Не бяха намерени подобни обяви!



Други строителни услуги за София

Строителни услуги София град

Асфалтиране на паркинги в София

София

Асфалтиране на алеи в София

София

Асфалтиране на големи площи в София

София

Асфалтиране на малки площи в София

София

Асфалтиране на дворове и паркинги в София

София

Асфалтиране на тротоар в София

София

Асфалтиране на улици в София

София

Асфалтиране на пътища в София

София

Архитектурно студио УЛЯНОВ АРХИТЕКТИ

София

Сглобяеми къщи

София

Асфалтиране София

София

Услуги с гипсокартон

София

Зидария и замазки

София

Груб строеж, Груб строеж на къщи

София

Кофраж и арматура

София

СУХО СТРОИТЕЛСТВО, МОНТАЖ НА ГИПСОКАРТОН

София

Ремонт на покриви, хидро изолация на покриви, дървени навеси, метални конструкции, монтаж на термо панели

София

Изравняване на под преди ламинат, саморазливна и машинна замазка

София

Шлайфани и щамповани бетони

София

Външна фасадна мазилка – Качество на ТОП цена

София

Полагане на декоративна мазилка

София

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град София.

София

Видеодиагностика на канали

София

Отпушване на канали и ремонт

София

Мазилки, замазки, шпакловки, зидарии, боядисване, топлоизолация, облицовки

София

БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ.

София

Фирма за строителни ремонти в София - Цени.

София

Редене на тротоарни плочки, унипаваж, паркинг елементи, ремонт на покриви в София и региона.

София

Вътрешни Ремонти.

София

Хидроизолация 100 % Качество.

София