maistori-bg.com Подови настилки

Подови настилки|Варна|Подови настилки

ПОДОВИ НАСТИЛКИ

по-договаряне
обява №: 337555190765
публикувана преди 12 дни
изтича след 3 месеца
Град: Варна |Район: Варна |Област: Варна
   

Среден рейтинг: 0 / 5

5 0 (0)

4 0 (0)

3 0 (0)

2 0 (0)

1 0 (0)

Изпълнител IBUILD 0 мнения  |  Добави мнение за Подови настилки

Подови настилки

Подови настилки
Когато ремоделираме и обновяваме интериора, задължително следва да обърнем подобаващо внимание на подовите настилки. Вероятно някой от тях вече са захабени с годините и не изпълняват добре функциите си, а именно да изолират, да създават усещане за уют и хармония, да разкрасяват жилището и едновременно с това да имат лесна поддръжка.

В случай, че подовата настилка не изпълнява добре някоя от тези най-важни функции, значи е дошло време да я подмените с нова. Хубавото е, че през времето от последния ремонт до настоящия технологиите са се развили и винаги можете да се възползвате от някое модерно решение, което преди години не е съществувало. Разбира се, това не е задължително и всички традиционалисти, които не обичат много-много драстичните промени, могат отново да изберат същото подово покритие, но в нов, по-качествен и по-красив вариант.

Каквото и да решите, ние сме винаги готови да ви окажем навременна професионална помощ и да сбъднем мечтата ви за красив и уютен дом. Нека само набързо хвърлим поглед на най-популярните варианти подови настилки, които в момента се предлагат на пазара, а избора оставяме на вас.
Подови настилки от дърво
Към тях спадат ламинатът, масивния паркет, така наречено дюшеме или вариантът трислоен паркет. Всички те са изработени от естествени материали и неслучайно им се носи славата, че са безценни за създаване на уютна и топла атмосфера. Дървото е материал, който никога няма да излезе от мода и е подходящо за приложение във всеки един стил декор. А най-актуалният от тях – модерният минимализъм, направо го боготвори и издига на пиедестал като решение не само за подово покритие, ами и като материал за мебели, декорации и всичко останало. При всичките плюсове, които има дървеният под, трябва да признаем и единственият му недостатък – по-високия риск за увреждане при влага и по-ниска устойчивост на механични повреди.

Керамични подови настилки
Най-предпочитани от тях са теракот и гранитогрес. Изключително разнообразни като размери, цветове и текстури, те са идеални за облицовка на пода във всяка една стая. С тяхна помощ може да си инсталирате подово отопление, а и са много устойчиви на влага и драстични промени в температурата. Здравината им е пословична и такава подова настилка със сигурност няма да се повреди дълги години наред. Много са подходящи бани и всякакъв друг вид мокри помещения, коридори, а също и за другите стаи, въпреки, че някои хора ги намират твърде студени като решение за хола или спалнята.

Подови настилки от камък
Тук става дума за естествен камък от рода на травертин, мрамор и гранит. Тяхната красота е наистина впечатляваща, а и устойчивостта им е добра – издържат на влага и не се износват лесно. За съжаление, повърхността им лесно може да бъде наранена, а и високата им цена също е съществен минус.



Добави мнение за Подови настилки| IBUILD

Други строителни услуги за Варна

Строителни услуги Варна град

Ремонт на покриви най ниски цени

Варна

ХЪС ООД ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛИ

Варна

Редене на Гранитни Павета Плочки и Парко Елементи

Варна

Гипскартон

Варна

Шпакловане

Варна

Боядисване

Варна

Къртене и Събаряне

Варна

Ел и ВиК инсталации

Варна

Замазки

Варна

Дограма

Варна

Довършителни работи

Варна

довършителни дейности, сухо строителство, ремонти

Варна

Тапицерски услуги

Варна

Услуги с мини багер варна

Варна

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Варна.

Варна

ПАРАПЕТИ

Варна

НАСТИЛКИ ВАРНА

Варна

ЗИДАРИИ И ЗАМАЗКИ

Варна

ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ ВАРНА

Варна

БОЯДИСВАНЕ Варна

Варна

СУХО СТРОИТЕЛСТВО ВАРНА.

Варна

ХИДРОИЗОЛАЦИИ ВАРНА

Варна

Топлоизолация Варна

Варна

Основен ремонт на къщи в град Варна

Варна

Груб строеж на къщи цени за град Варна.

Варна

Кофражи Дървени Kонструкции Всякакви Ремонти.

Варна

Строителство на фамилни къщи и жилищни сгради

Варна

Извършвам строителни услуги

Варна

Майстори за направа на фундаменти

Варна

Майстори, груб строеж, кофраж, зидария, огради, фундаменти, подпорни стени, бетонни пътеки, ремонт на покриви

Варна