maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Ловеч.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Ловеч. |Ловеч|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ЛОВЕЧ.

по-договаряне
обява №: 4129965404403
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
Град: Ловеч |Район: Ловеч |Област: Ловеч
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Ловеч.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Ловеч.
Ремонт или цялостно изграждане на нови покриви в Ловеч!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Ловеч и региона. Поради близостта си с град Плевен, фирмата предлага услугите си и там, като вече имаме и десетки доволни клиенти там. Ловеч е нарича още Алтън Ловеч – Златният Ловеч , а също и градът на люляците.

Подгответе покрива си за зимата!
Фирма Силвър Строй препоръчва следните подготвителни действия, за да си спестите нежелани проблеми с покрива ви по време на зимния сезон. Всички знаем, че дебелата снежна покривка е една допълнителна тежест за покрива и ако той има пропуски, може да пропадне. Как да подготвим покрива си за зимата?

Една от първите стъпки по подготовка на покрива за зимни условия е проверка на покрива за счупени, разместени керемиди. Тази стъпка трябва да направим преди да падне снегът, какво всички разбираме. Изберете хубав слънчев ден, когато покривът е сух и опасността от хлъзгане да е в пъти по-малко. Вземете предпазни мерки преди да се качите на покрива, ако е необходимо се подсигурете с въже. Не всеки покрив има специално обособени места за стъпване и ако вашият също няма, обезопасете се с въже и колан, като помолете приятел да ви обезопасява докато сте на покрива.

Стъпването по керемидите трябва да се осъществява внимателно, за да не се приплъзнете и за да не ги счупите. Ако забележите разместени керемиди, трябва да ги пренаредите, при наличие на счупени керемиди, подменете ги с нови. Това е изключително важно, защото един дребен такъв пропуск може да ви отвори големи проблеми.

Важна стъпка в проверката на покрива е и проверка на състоянието на комина, ако той е повреден, например има разместени или паднали тухли ще е нужно да бъде изграден наново. Най-добрият вариант, който ви препоръчва фирма Силвър Строй е да го изолирате с каменна вата, това ще предотврати бъдещи проблеми, а и ако имате проблем с конденза – той ще изчезне. Проверете обшивката около комина за повреди, ако в близост до комина преминават дървени греди е задължително да преустроите комина. Това е изключително пожароопасно и пожарната извършва проверки в цялата страна по този повод, не изпълнилите разпорежданията са глобявани и то с право, защото много от пожарите в стари къщи са причинени именно от това. Затова не губете време и не пестете средства, а изградете наново комина си, като премахнете близостта с дървени или други горими предмети. Тази инвестиция ще ви се отплати многократно!

Важен съвет също от пожарна гледна точка е да почистите комина преди началото на отоплителния сезон. Тази стъпка ще ви спести евентуален бъдещ пожар в комина, защото вътре в него се образуват полепи от сажди и други горими вещества, които при по-силна температура може да се запалят. В случай на запалване в комина се развива висока температура и ако до него има долепени горими предмети, мебели те могат да се запалят и то с лекота.

Доверете се на фирма Силвър Строй за ремонт и цялостно изграждане на покриви в град Ловеч и област Ловеч!



Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Ловеч.

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в Ловеч. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!



Други строителни услуги за Ловеч

Строителни услуги Ловеч град

Няма намерени други обяви в тази област!