maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Благоевград.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Благоевград. |Благоевград|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ГРАД БЛАГОЕВГРАД.

по-договаряне
обява №: 1337881167297
публикувана преди 22 дни
изтича след 3 месеца
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Благоевград.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Благоевград.
Цялостно изграждане на нов покрив в град Благоевград!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Благоевград и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в Банско, Белица, Гоце Дечев, Добринище, Кресна, Мелник, Петрич, Разлог, Сандански, Симитли, Хаджидимово, Якоруда, както и в селата на областта.

Металният покрив е дълготраен, с висока издръжливост, освен това е и енергийно ефективен вариант за Вашия дом. Изберете покрив, който се изправя срещу градушки и бури и след това ще остане непокътнат.

Дълготрайност

Металните покриви могат да издържат между 40 и 70 години – 2-3 пъти живота на асфалтовия покрив. Това зависи от материала, който избере собственикът на жилището, но изберете ли фирма Силвър Строй – ще изберете и качествените материали.

Металът е водонепроницаем и с антикорозионно покритие е защитен от увреждане поради мухъл или др. плесени, причиняващи поражения на други покриви. Ако се монтира от квалифицирани професионалисти, няма да има и капка вода в под покривното пространство. Няма да имате повече притеснения за повреди причинени от влага.

Металните покриви поддържат устойчивостта си дори при удар, въпреки че остаряват. За разлика от битумните керемиди, които отделят гранули , ежедневното износване не разрушава металните покриви. Металният покрив ще бъде устойчив на вдлъбнатини от градушка дори след 20 години, така както е и в деня на монтажа.

Тъй като металните покриви са толкова устойчиви на ежедневно износване, те не изискват същото ниво на поддръжка като покрив от плочки или керемиди. Ще спестите пари и усилия, за да избегнете тази рутинна поддръжка.

Благоевградските градушки могат да бъдат тежки и опасни за Вашия покрив, но дори и екстремната градушка да падне, тя няма да причини вдлъбнатини във Вашия метален покрив, той няма да се счупи. Избегнете скъпо струващи ремонти в резултат на разбитите керемиди или плочки, изберете металните покриви на фирма Силвър Строй.

Същото се отнася и за падащата жар съдържаща се във фойерверките. Шансовете при попадане върху метален покрив да предизвикат пожар са малки. С метален покрив си в безопасност при подобни ситуации, а не малко покриви са запалени от подобни ситуации.

Много хора се притесняват да сложат метален покрив, заради шума…

Може да сте чували метални покриви по време на дъжд или градушка. Ако сте стояли в сграда с метален покрив или гараж, знаете от първа ръка, че те са шумни.

Не се притеснявайте, жилищните метални покриви, инсталирани от квалифицираните служители на фирма Силвър Строй няма да ви създадат този проблем. Те са конструирани по различен начин от тези шумни покриви, които може би сте чували. Вдлъбнатини и гънки в метала пречат на звуковите вълни, като намаляват звука, като разбира се трябва специално да заявите кой тип покритие ще желаете. Допълнителни слоеве със звукоизолиращ материал могат да бъдат инсталирани под вашия метален покрив, като това ще доведе до намаляване на шума.



Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Благоевград.

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Благоевград. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!



Други строителни услуги за Благоевград

Строителни услуги Благоевград град

Няма намерени други обяви в тази област!