maistori-bg.com Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Велико Търново.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Велико Търново. |Велико Търново|Ремонт на покриви

РЕМОНТ И ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ В ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

по-договаряне
обява №: 6641389725287
публикувана преди 12 дни
изтича след 3 месеца
   

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Велико Търново.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Велико Търново.
Цялостно изграждане на нов покрив в град Велико Търново!
Фирма Силвър Строй е предлага първокласни специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Велико Търново и областта. Един град символ на свободния Български народ!

Ние сме фирма за ремонт и цялостно изграждане на покриви, която осъществява дейността си в град Велико Търново и областта. Разполагаме с множество модерна и разнородна техника, така че работата ни да бъде по добре обезпечена. Разполагаме с дипломирани инженери специализирали се в изграждането на покриви. Имайте предвид, че само обучен специалист инженер може да изчисли правилно и точно вашия бъдещ покрив. Веднъж изчислен и изпълнен като по план, с качествени материали, покривът ви ще издържи десетилетия без да пропусне дори капка в под покривното пространство. Ще забравите за мухъл и влага в това помещение и ще може спокойно да съхранявате дори дрехи. Ние даваме гаранция за труда си и извършваме ремонта или изграждането на нов покрив внимателно, старателно и професионално. Все пак ние сме в този бизнес вече повече от 15 години и сме се специализирали в изграждането и ремонта на всички видове покриви!

Чували ли сте израза: Здраве ли е покривът, здрава е и къщата ? Да знаете, че е много верен. Основната причина за срутване на стара сграда е пробив в покрива, който позволява навлизане на вода в постройката. След което малко по малко, бавно но сигурно, започва да се дестабилизира постройката. Водата носи със себе си свързващия материал между например тухлите/камъните, особено при старите кирпичени сгради, тогава направо стената се размива.

Качествените материали могат да подсигурят живота на вашия покрив за поне 30 години. Правилно изчисленият покрив ще щади използваните материали. Ние ще ви помогнем да изберете правилния за вас покрив с най-качествените материали за възможностите ви. След старта на нашата работа ние ще ви информираме за всеки етап на изпълнение на проекта, така че да се чувствате сигурен и да следите работата ни. Освен това ще ви информираме и за начина на изпълнение, както и кое, как и защо се прави. Все пак вие сте шефът и трябва да сте наясно с целия процес на работа, ако все пак прецените, че тези дейности не ви интересуват и ни имате пълно доверие – ние няма да ви разочароваме! Изпълняваме всички наши поети ангажименти и спазваме сроковете за изпълнение на ремонтните дейности. Това е една от причините да сме толкова търсени в Велико Търново – клиентите са ни ценни!

Не оставяйте покрива си повреден. Дори малък теч може да е причината за повреждане на тавана, боята и строителната конструкция на покрива. Навременното отстраняване на проблемите свързани с покрива, ще гарантира негова дълготрайност.

Може да се обърнете към фирма Силвър Строй за покривно тенекиджийски услуги, свързани с ремонт и поставяне на улуци и водосточни тръби във Велико Търново. Ние сме специалисти в правилното плавно отвеждане на водата от покрива до канала. Не забравяйте, че водата има разрушителна сила и не бива да се оставя без контрол на покрива ви. Не се притеснявайте ако се намирате в: Бяла Черква, Горна Оряховица, Дебелец, Долна Оряховица, град Елена, Златарица, Килифарево, Лясковец, Павликени, Полски Тръмбеш, Свищов, Стражица, Сухиндол и селата.



Цялостен ремонт на апартаменти офиси и сгради

Цялостно строителство и ремонт на сгради.

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Велико Търново.

Укрепване и реставрация на къщи и сгради

Цялостно строителство и ремонт на сгради Велико Търново

Добави мнение за Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Велико Търново. | Силвър Строй





Не бяха намерени подобни обяви!