maistori-bg.com Почистване след ремонт в София

Почистване след ремонт в София|София|Почистване след ремонт

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ В СОФИЯ

по-договаряне
обява №: 5514101623383
публикувана преди 22 дни
изтича след 3 месеца
Град: София |Район: София |Област: София
   

Почистване след ремонт в София

След ремонт е важно да се изчисти добре и да се изведе обекта в завършен вид. И когато се извърши услугата почистване след ремонт ще бъдете готови да живеете в ремонтирания ви апартамент, къща или да започнете работа в новия си офис.

Никой не обича да се заема с тази дейност, но без почистване след ремонт няма как да минете и вие го знаете. Но пък ако не искате да си цапате ръцете и да се надишате на прах, вече има кой да свърши тази работа вместо вас, за да започнете или продължите на чисто. Ние предлагаме вътрешни ремонти в които се включват и почистване.

Купили сте си ново жилище или сте реновирали стар апартамент или къща – след този процес със сигурност пространството не е годно за обитаване, преди да бъдат изпълнение няколко задължителни условия. Разбира се, важно е преди всичко останало да се отстранят строителните отпадъци и остатъци, независимо дали говорим за арматурни железа, гипс, шпакловки, мазилка, петна от боя и т. н. Имайте предвид, че подобни материали не е редно да бъдах изхвърляни заедно в боклука заедно с битовите отпадъци. За строителните остатъци съществуват места и процедура за складиране, така че, ако не сте запознати, фирмата, която сте наели за почистване след ремонт, трябва да е наясно с въпроса.
Изнесли сте вече строителните отпадъци, но това е само началото. Пространството е наситено с прах и мръсотия от всякакъв вид, те трябва да бъдат отстранени на всяка цена, преди да помислите за каквото и да е обзавеждане и пренареждане. Впрочем, ако реновирате жилището и няма къде да пренесете мебелите, задължително е да ги покриете и предпазите по някакъв начин, защото е напълно възможно да се похабят безвъзвратно. След като приключим с ремонта и сме изнесли всички строителни непотребности, трябва да елиминираме целия прах, който се е натрупал след циклене или шлайфане, като е най-добре това да се осъществи по машинен метод за обезпрашаване от финни частици.

Следващият решаващ етап от привеждането на дома или офиса в пригоден за обитаване и употреба вид е почистването на настилките. Твърдите подови равнини като паркет и ламинат, фаянс и гранитогрес, дори и балатум, е силно препоръчително да бъдат поне първоначално излъскани с професионална машина, за да бъдат отстранени всякакви остатъци от прах, мръсотия, акари, микроорганизми и други, макар че за последните споменати се налага и допълнително третиране. Меките подови настилки – килими, мокети, ако са били ползвани преди това, също е наложително да бъдат изпрани, преди да се положат отново.

Дотук като че ли ви разказахме за по-мащабните дейности, но и дреболиите са не по-малко важни. Да, вероятно и сами можете да се захванете с дограмите и прозорците, както и с другите видове стъкла и огледала, но при положение, че сте се доверили на професионалисти за преждеописаните проблеми, то защо не оставите в техните ръце и тази работа? В списъка с неизбежното почистване с освен ПВЦ-рамките и стъклата, които те държат, трябва добавим и радиаторите, всички врати и дръжките към тях, контакти, ключове, безброй ъгълчета – струва ли си главоболието и усилията, ако има кой да го свърши вместо вас? Излезте, забавлявайте се и когато се върнете, хората, на които сте възложили тази работа, ще са направили така, че всичко да блести.

Но не всичко приключва с повърностите и ъглите. Остава да се почистят и мебелите, при положение, че не сте ги изнасяли по време на ремонта. Да се надяваме, че не са се похабили по време на ремонт – дори и да са се запазили, пак се налага да бъдат дезинфекцирани и обезпрашени, най-малко това. При ремонт както и да се покрият пак ще имат нужда от почистване поради наличието на прах. Освен изпиране на всякакви видове мека мебел специалистите в почистване след ремонт ще се погрижат вашите шкафове, гардероби, бюра и други подобни също да светнат и да не съхранят минимално свидетелство за активността по реновацията.

Накрая, но не и на последно място по значение стои цялостната дезинфекция на санитарните помещения и привеждането им в максимално добър външен вид. Освен подходящите препарати за тоалетната, банята и мокрото помещение също е препоръчително да се приложи машинно почистване.

Почистването след ремонта често се подценява, но ако то не бъде извършено качествено и прецизно, то това ще понижи ефекта на дори добре направения ремонт. Като потърсите специалистите по почистване след ремонт, ще си спестите времето и неприятните усещания. В противен случай може би ще Ви трябва неголяма сума, но като пресметнете, че така или иначе вероятно сте платили значително повече за дейността свързана с ремонта, просто се замислете дали си заслужава. Не е ли просто по-добре след като сте отстранили голяма или частична повреда в дома или офиса, да оставите на някой друг задачата по почистването, а за вас да остане само това да започнете на чисто?



Ламинат Дъб Картахена 4557

Ремонтни дейности, вътрешни ремонти

Услуги със строителна техника, механизация - багери от 8 до 40тона

услуги с камион с кран/услуги с автокран до 36, 5 метра / до 16, 5 тона.

Поставяне на настилки и облицовки

Услуги с мини багер Бобкат с чук и вилици. Валяци от 1до15 тона и Самосвали. Снегопочистване.

Усилване и възстановяване на стоманобетонни конструкции, възстановяване на строителни конструкции

Ламинат Дъб Калабрия 4848

Професионално полагане на тротоарни плочки от РКЕМ ГРУП

Ремонт на покриви Изграждане на дървени навеси

Изработка и монтаж на Перголи в София и страната

Всички видове строителство и ремонтни дейности

Ремонт на покриви, керемиди, хидроизолация, топлоизолация, гаранция от 10 до 15 г. София и областта

Монтаж Паркет и Трислоен Паркет на стена

Ламинат Дъб Кармен 4561

Асфалтиране на дворове и паркинги в София

Мазилки, замазки, шпакловки, зидарии, боядисване, топлоизолация, облицовки

Асфалтиране София | Полагане на Асфалт | Асфалтиране Цени София

Ламинат Дъб Гренада 4556 Easy Step

Ламинат Дъб Лариса 5384

Добави мнение за Почистване след ремонт в София| Вътрешни ремонти





Не бяха намерени подобни обяви!



Други строителни услуги за София

Строителни услуги София град

Подова замазка

София

Асфалтиране на паркинги в София

София

Асфалтиране на алеи в София

София

Асфалтиране на големи площи в София

София

Асфалтиране на малки площи в София

София

Асфалтиране на дворове и паркинги в София

София

Асфалтиране на тротоар в София

София

Асфалтиране на улици в София

София

Асфалтиране на пътища в София

София

Архитектурно студио УЛЯНОВ АРХИТЕКТИ

София

Сглобяеми къщи

София

Асфалтиране София

София

Услуги с гипсокартон

София

Зидария и замазки

София

Груб строеж, Груб строеж на къщи

София

Кофраж и арматура

София

СУХО СТРОИТЕЛСТВО, МОНТАЖ НА ГИПСОКАРТОН

София

Ремонт на покриви, хидро изолация на покриви, дървени навеси, метални конструкции, монтаж на термо панели

София

Изравняване на под преди ламинат, саморазливна и машинна замазка

София

Шлайфани и щамповани бетони

София

Външна фасадна мазилка – Качество на ТОП цена

София

Полагане на декоративна мазилка

София

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град София.

София

Видеодиагностика на канали

София

Отпушване на канали и ремонт

София

Мазилки, замазки, шпакловки, зидарии, боядисване, топлоизолация, облицовки

София

БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ.

София

Фирма за строителни ремонти в София - Цени.

София

Редене на тротоарни плочки, унипаваж, паркинг елементи, ремонт на покриви в София и региона.

София

Вътрешни Ремонти.

София