maistori-bg.com Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора

Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора|Пловдив|Огради Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора|Пловдив|Огради Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора|Пловдив|Огради Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора|Пловдив|Огради Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора|Пловдив|Огради Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора|Пловдив|Огради Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора|Пловдив|Огради Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора|Пловдив|Огради

ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ ОГРАДИ, ЛАМЕЛНИ ОГРАДИ, ОГРАДИ ТИП ЩОРА

по-договаряне
обява №: 949595122517
публикувана преди 11 дни
изтича след 3 месеца
Град: Пловдив |Район: Пловдив |Област: Пловдив
   

Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора

Модерни огради тип щора
Изборът на метална ограда е подходящ, когато се търси стилно и модерно решение, което e също икономично и лесно за монтаж на вашата ограда. Надеждни, качествени, здрави и модерни оградни системи от OgradniPana ®

Огради и врати, които не се променят с времето
Компанията предлага модерни метални огради и порти от хоризонтални ламели, монтирани върху панелен тип метална рамка.

Чрез своята дългогодишна експертиза и опит, както и висококвалифициран екип от специалисти в областта на панелните оградни системи, OgradniPana ® предлага на българския пазар доказано качествени решения за огради и врати от ламели на изгодни цени.

Нашите продукти осигуряват на клиентите ни не само сигурност, удобство и безопасност, но и естетически завършек на всяка сграда и дворно пространство. Фирмата разполага с готова продукция на склад, за да може да посрещне адекватно и своевременно нуждите на потенциалните клиенти.

Заедно с това имаме производствена база и условия за производство на метални огради тип щора по заявка и индивидуални размери на клиента.

Всеки продукт на фирмата притежава сертификат за качество и е с гарантиран произход.
Нашите плътни метални огради
Ламелите за ограда се изработват от поцинкована стоманизирана ламарина с дебелина 0, 5-2мм чрез огъване на абкант, след което се оцветяват чрез електростатично прахово боядисване в цветове от гамата RAL.

Рамките са изработени от поцинковани П-образни профили , следвайки същия процес на боядисване в електростатично поле в цветове от гамата RAL. Всичко се прави с внимание към детайла и постоянен качествен контрол.

Производственият процес е сложен и изисква няколко операции. Монтажът на хоризонталните щори тип ламели върху металната опора се извършва с поцинковани самопробивни винтове. Тези процеси придават на тези метални огради и порти красив външен вид, устойчив във времето и неподатлив на атмосферните условия.

Нашите модерни метални врати могат да се управляват дистанционно, и могат да бъдат както плъзгащи се, така и осово отваряеми люлеещи .

Защо да изберете ламелни огради ?
Когато избирате оградна система за изолиране на имота от околната среда, имате множество възможности по отношение на материалите, от които е изградена: дърво, PVC, бетон, ламарина или мрежа от различни метални материали. Преди да изберете, е добре да сте наясно с предимствата и недостатъците на тези опции. Естествено, всеки от нас има обосновани предпочитания. Но какви са предимствата при избора на металните ламелни огради?

Огради от ламели – предимства
Ламелните огради тип щора са все по-популярен вариант, тъй като хората намират, че те са избор, при който съотношението цена-качество е много добро, а степента на сигурност, която предлага, е най-висока.

Ето кратък списък с най-важните предимства от използването на метални огради:


Сигурност
Металните огради за двор са много безопасни, от една страна, защото е доста трудно да бъдат отрязани или повредени от злонамерени хора, а от друга страна, защото има модели градински огради от метал, достатъчно непрозрачни, за да не позволяват на минаващите наоколо да видят какво има зад оградата.

За разлика от дървото, което се поврежда с времето поради излагане на влага и атмосферни условия, оградите от поцинкована стоманизирана ламарина остават здрави и непокътнати дори десетилетия след монтажа, което ги прави много надежден вариант за защита на двора и личното пространство.


Минимална поддръжка
Металната ламелна ограда за градина изисква минимална поддръжка – практически клоняща към нула. За разлика от дървените огради, които изискват периодична поддръжка, за да могат да изпълняват функциите си, чрез нанасяне на защитни грундове и бои, съвременните метални ламелни огради тип щора се доставят готови, защитени чрез електростатично прахово боядисване. Почистването им става чрез просто измиване с маркуч с вода или водоструйка.

Страхотно съотношение цена/качество
Панелната ограда от ламели е много изгоден вариант като цена, защото е устойчива инвестиция. Веднъж инсталиран от професионалисти, собственикът обикновено няма да трябва да прави допълнителни разходи, за да ги поддържа функционални. Металната ограда тип щора ще бъде безопасна и издръжлива без нужда от ремонт или поддръжка. Дори когато все още са необходими ремонти, те могат да бъдат само минимални и относително евтини в сравнение с ремонтите, свързани с поддържането на дървена ограда или ограда от телена мрежа.


Изглеждат добре
Металната ламелна ограда се предлага в голямо разнообразие от модели и цветове, дори в имитация на дърво. Те могат да подобрят красотата и привлекателността на даден имот и по този начин да имат повече от защитна роля.

Всяка сграда ще бъде по-добре подчертана от добре изградена ограда от метални пана, с модерен или консервативен външен вид, според нуждите, която в същото време е солидна и пази имота от набези и злонамерени хора. Освен това, запазва красотата си с течение на времето, за разлика от всеки друг вид ограда, чийто външен вид ще бъде повлиян от прах, влага или просто разграждане от стареене на материала.


Издръжливост
Металните плътни огради не се влияят лесно от дъжд и влага, за разлика от дървените или бетонни огради. Оградите на OgradniPana ® са устойчиви на корозия, химически фактори, топлина, удар, абразия, ултравиолетови лъчи и атмосферни условия.

Освен това металните огради са относително трудни за счупване или огъване, а дефекти като дупки или прояждане на материала изобщо не ги засягат. Добре направената метална ограда ще надхвърли живота на дървената ограда с десетилетия.

Какво предлагаме?
OgradniPana е компания, която предлага на своите клиенти:

Производство на огради тип щора и врати
Консултации при избор на оградна система
Оглед, заснемане и измерване на обекта
Доставка на огради и врати от метал
Монтажи на огради и порти
Ремонт на оградни системи



Изграждане на огради с метални колове и мрежа

Огради, врати, парапети, шахти и асми

Добави мнение за Изработка на метални огради, ламелни огради, огради тип щора| Ограднипана. бг

Други строителни услуги за Пловдив

Строителни услуги Пловдив град

Хамалски услуги - почивстване, къртене, извозване, опаковане, преместване, пренасяне, косене

Пловдив

Проектиране на къщи, апартаменти и офиси в Пловдив

Пловдив

Ремонти на къщи, апартаменти и офиси в Пловдив и региона

Пловдив

Довършителни работи за домове и офиси в Пловдив

Пловдив

ГРУБ СТРОЕЖ НА ДОМОВЕ И ОФИСИ В ПЛОВДИВ

Пловдив

Сухо строителство Пловдив

Пловдив

Преградни стени, предстенни обшивки, окачени тавани, изолации и саниране.

Пловдив

Сухо строителство, вътрешни ремонти и комплексни ремонтни дейности

Пловдив

Рязане на бетон и стоманобетон – специфични особености

Пловдив

Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Пловдив.

Пловдив

ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ на Промишлени, Жилищни и Обществени сгради

Пловдив

Сухо строителство от строителна фирма Анидан

Пловдив

Поставяне на фаянс, теракота и гранитогрес - Анидан

Пловдив

Електро услуги Пловдив

Пловдив

ВиК услуги от строителна фирма Анидан

Пловдив

Строителство на жилищни и нежилищни сгради

Пловдив

Декоративна мазилка Травертино

Пловдив

Топлоизолация и саниране бригада

Пловдив

Събаряне и разрушаване на сгради и съоражения

Пловдив

Строително ремонтни дейности.

Пловдив

Огради, врати, парапети, шахти и асми

Пловдив

Навеси от поликарбонат

Пловдив

Навеси от термопанели

Пловдив

Навеси от ламарина

Пловдив

НАВЕСИ ПЛОВДИВ Изработка на навеси от поликарбонат и термопанели

Пловдив

Мазилки и замазки цени, Фирма за мазилки и замазки

Пловдив

БОЯДИСВАНЕ ЦЕНИ ЗА ТРУД, ШПАКЛОВКИ ЦЕНИ ЗА ТРУД, Шпакловки и боядисване цени

Пловдив

Бригада Груб строеж

Пловдив

Бригада търси обекти за Груб строеж, Покриви и комплексни ремонти до ключ

Пловдив

Професионален монтаж на кухни и мебели в Област Пловдив

Пловдив

Полезни съвети от майстори

Разгледай още съвети